Facebook

(VIDEO) NAJBOLJI HRVATSKI BOKSAČ SPREMA SE ZA DEBI: Pogledajte kako Hrgović ‘melje’ fokusere na treningu

Autor: Bruno Herljević

Na svojem službenom Facebook profilu objavio je snimku s treninga i može se vidjeti kako je u dobroj formi.

Najbolji hrvatski boksač i brončani olimpijac, Filip Hrgović, priprema se za svoj profesionalni debi u svjetskom boksu. Hrgović bi trebao imati meč u rujnu, a njegov protivnik još uvijek nije poznat.

No, bez obzira na to što ne zna protivnika, Hrgović već ima plan za svoju profesionalnu karijeru, a to je napad na titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Za Filipovu boksačku karijeru brine se njemačka promocija Sauerland koja će mu birati protivnike i osigurati mu što lakšu premosnicu iz amatera u profesionalce. Hrgovića neće biti tako teško prilagoditi na 12 rundi jer je već kao 19-godišnjak boksao sedam rundi, a Filip se već itekako priprema za meč koji bi se prema svemu sudeći trebao održati u Njemačkoj.

Na svojem službenom Facebook profilu objavio je snimku s treninga i može se vidjeti kako je u dobroj formi.

“Brusi se tehnika, brusi se brzina. Boks je igra bez granica. Ne mogu dočekati izlazak u ring”, napisao je Hrgović i priložio snimku na kojoj se vidi kako ‘melje’ fokusere.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.