Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

CIJELA HRVATSKA JE VEČERAS UZ BARAKUDE: Idemo po europsko zlato u krcatoj Spaladium Areni

Autor: Dnevno GIŠ

Večeras Hrvatska vaterpolo reprezentacija od 20 sati i 30 minuta u Splitu u Spaladium Areni kreće po svoje drugo europsko zlato protiv Mađara.

Hrvatska je svoje prvo i jedino zlato na Europskim prvenstvima osvojila u Zagrebu prije 12. godina i večeras igrači izbornika Ivice Tucka u prepunoj Spaladium Areni imaju priliku ponoviti taj uspjeh.

O atmosferi u Splitu na bazenu već se sve zna, a karte su nakon velike pobjede u polufinalu nad Italijom planule u manje od sat vremena i večeras možemo očekivati devet tisuća grla koja zdušno navijaju za Hrvatsku.

Preseliti na Poljud

Zanimanje u Splitu ali i ostatku Hrvatske za finale Europskog prvenstva je toliko veliko da je Jerko Marinić Kragić duhovito izjavio:

“Prijatelji mi kažu da je tolika pomama za ulaznicama da bi oni najradije bazen preselili na poljudski stadion”, rekao je naš vaterpolist za VL i nadodao:

“Znali smo što možemo očekivati od splitske publike, i ne samo splitske, ali ovo je ipak iznenadilo sve nas, očekivanja su premašena. Ovo što doživljavamo je čudo, riječima neopisivo i htio bih se svima zahvaliti na toj podršci. I kad padnemo, navijači nas dižu, to je neviđeno. Takav ambijent sam osjetio samo na utakmicama Hajduka”, primijetio je Jerko.







Svi oni koji neće moći biti večeras u Spaladium Areni izravan prijenos mogu pratiti na drugom programu HRT-a, s početkom od 20 sati i 30 minuta i tekstualno na našem portalu.

 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.