Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Zajec oduševio navijače: ‘Daj Bože da i Boban dođe u Dinamo’

Autor: Ivan Lukač

Dinamo salvi dvostruku krunu. Pravci Hrvatske nakon 17 godina titulu slave na glavnom zagrebačkom trgu. Među njima je i predsjednik kluba Velimir Zajec

“Nisam očekivao da ću se vratiti i dobiti poziv, ali sretan sam zbog toga. Ja volim Grčku kao zemlju gdje sam proveo najveći dio svoga života, ali Zagreb te Hrvatska kao moja zemlja, tu sam ipak najsretniji” rekao je za HRT.

Zajec je postao predsjednik 10.3. ove godine i time prekinuo apsolutnu vladavinu svih ljudi bliski Zdravku Mamiću, a samim time otkaz je dobila i Vlatka Peras.

Zagreb, 120424
Gajeva ulica.
Zvonimir Boban u drustvu bivse supruge Leonarde Loncar.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Boban u Dinamu

San svakog navijača Dinama je dolazak Zvone Bobana u klub: “Ja sam sa Zvonom prijatelj, daj Bože da i on dođe. Dinamo je veliki klub, tu ima mjesta za sve. On trenutno ima svoje obveze i stvari koje obavlja, u ovom trenutku ne dolazi, ali nikad se ne zna.”

Zatim dodaje: “Sigurno da nemamo najjaču ekipu na svijetu, trebat će je pojačati. Vidjet ćemo gdje ćemo na kraju igrati. To ovisi o Realu i Dortmundu, bilo bi lijepo da je to Liga prvaka, onda su i financije puno jače, možeš dovesti i bolje igrače. Dolazi nam puno sponzora, vjerujem da će i oni pomoći.”

Za kraj komentirao je kapetana Dinama, Brunu Petkovića: “Sjajan igrač, sjajan dečko, teško je u ovom trenutku razgovarati o njemu jer imamo i drugih igrača.

Pogledajte kako slave šampioni: Ludnica u gradu, Petković dobio ovacije







Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.