Photo: Marko Prpic/PIXSELL

TURSKI MEDIJI ‘RAZAPELI’ FENER! Nazivaju ih ‘očajem’, Dinamo ih je potpuno pregazio

Autor: Željka Orešković

Nitko nije očekivao tako težak poraz

Dinamo je u Maksimiru pregazio Fenerbahče 4:1 i tako Turcima nanio bolan boraz, zbog kojeg će ispaštati još neko vrijeme, barem u očima tamošnje javnosti. Naime, u posljednje vrijeme i tako nisu bili omiljeni jer su na otvaranju sezone ispali u 3. pretkolu Lige prvaka od Benfice, nakon što su kazali da ima je prolazak u LP, jedan od glavnih ciljeva ove sezone.

Nakon toga su izgubili tri prvenstvene utakmice zaredom, a sinoć su se oramotili i u Maksimiru.

Turski mediji dan nakon utakmice obrušili su se na jedan od svojih najvećih klubova te su ih odmah usporedili s Bešiktašem, s kojim igraju u ponedjeljak. Inače, Fenerovi rivali pobijedili su sinoć u europa ligi Sarssborg 3:1 i sada imaju deset bodova iz pet kola, dok Fener ima šest.

Jedne turske novine na naslovnicu su stavile Bešiktaš i Fenerbahče, ali sa suprotnim naslovima. Najveće sportske novine, Fanatik, Bešiktaševu pobjedu nazvao je “trijumfom”, a Fenerbahčeov potaz “gaženjem”.

FOTO: Screenshot

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.