YTB screenshot

ŠTIMAC SLAVI NOVI USPJEH: Pobjeda u dvoboju Hrvata, njegova momčad ovo još nikad nije napravila!

Autor: I.K.

Nakon što je nedavno na klupi najjače reprezentacije Indije slavio naslov na Južnoazijskom prvenstvu, Igor Štimac može se pohvaliti novim uspjehom, ovog puta s indijskom U23 reprezentacijom. Bivši hrvatski izbornik je s mladim Indijcima slavio 2:1 protiv Omana, za uspješni start kvalifikacija za Azijski kup.

Indija je time krenula po doseg kakvim se još ne može pohvaliti. Indijci bi plasmanom na Azijski kup prvi put osigurali nastup na tom natjecanju.

Štimac je s Indijom slavio u dvoboju Hrvata. Na drugoj strani bio je Dario Bašić, koji vodi U23 reprezentaciju Omana.

Nastavlja seriju

Bivši hrvatski izbornik je ovom pobjedom produžio seriju u koju je ranije ovog mjeseca krenuo proslavom trofeja na Južnoazijskom prvenstvu. U kvalifikacijama u kojima je mlada indijska reprezentacija krenula iznenađenjem protiv Omana protivnici u skupini bit će i Kirgistan i Ujedinjeni Arapski Emirati. Cilj svih momčadi je prvo mjesto u grupi koje donosi odlazak na Azijski kup.

Turnir koji će okupiti najbolje mlade azijske momčadi na rasporedu je u lipnju sljedeće godine. Domaćin će biti UAE.

Uspješni i Kirgistanci

Na početku ovog kvalifikacijskog ciklusa, u skupini u kojoj je Štimčeva Indija slavila je i reprezentacija Kirgistana.

Kirgistanci su s 2:1 bili jači od UAE-a, a u drugom kolu srest će se s Omanom. Indijci će se u srijedu u svojoj novoj utakmici ‘sudariti’ s UAE-om.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.