nordphoto GmbH/Bratic nph/Guliver Image

Srbija u očaju nakon odluke saveza: ‘Prijeti nam debakl, a njih uopće nije sramota’

Autor: I.L.

Pred nama je Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a na njemu će kao debitant nastupiti i Srbija. Međutim, u Srbiji ne cvjetaju ruže. Euforije oko turnira uopće nema. Doživjeli su veliko razočaranje u Katru, a onda se uz dosta muke plasirali u Njemačku.

Navijači su jako razočarani kako reprezentaciju vodi legenda srpskog nogometa Dragan Stojković Piksi. On je klupu reprezentacije preuzeo 2021., ali po mišljenju navijača ne radi dobar posao iako je odveo reprezentaciju po prvi put na EURO i izborio elitni rang Lige nacija.

Ipak, navijače se tu ništa ne pita već ljude u savezu, a oni su odlučili Piksiju produžiti povjerenje sve do 2026. kada se igra SP u Sjevernoj Americi. Ova objava naljutila je navijače pogotovo otkada se saznalo koliko Piksi zapravo zarađuje kao izbornik.

Foto:MarkoMetlas/MNPress/Guliverimage

Velika cifra

Legendarni Nemanje Vidić, član Skupštine FSS-a, tijekom kampanje za predsjednika tvrdio je kako Piksi i njegov stožer u reprezentaciji zarađuju osam milijuna eura godišnje, što ih čini jednim od najskupljih stožera u Europi i svijetu.

Za usporedbu, od 32 reprezentacije, Dalić se nalazi na 20. mjestu s 550.000 eura jer neki dijele pozicije. Prema nekim izvorima Piksi na godinu dobije oko 800 tisuća eura.

Srbija će u svom debiju na EP igrati protiv Danske, Engleske i Slovenije. “Ovo je sramota, prijeti nam debakl, a ovi njega držite”, “I ja bi da sjedim, budem neuspješan i primam plaću kao Piksi”, “Mislim da postoji klauzula u ugovoru da ako primimo manje od 5 golova od Engleza da će dobiti bonus” samo su neki od komentara.

Nogometni trener u Zagrebu izazvao skandal, prijetio lopatom i šipkom: ‘Izbušit ću te’







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.