Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Puljkov zamjenik nakon napada huligana: ‘Pa vojska bi izašla na ulice da je to bilo u Splitu’

Autor: Ivor Krapac

Najveći hrvatski derbiji uvijek donose puke ruke posla za policiju. Bilo je tako i nakon što su Dinamo i Hajduk jučer odigrali bez golova na Maksimiru u posljednjem kolu SuperSport HNL-a prije zimske stanke, a poslije utakmice, svojevrsno treće poluvrijeme dogodilo se s napadom grupice huligana na splitske političare.

Meta je bio auto u kojemu su bili dvojica splitskih dogradonačelnika, Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić, te uz njih i Željko Domazet, predsjednik Gradskog vijeća Splita. U napadu je bio razbijen automobil čiji je vlasnik Kuzmanić, napadači su potom pobjegli, a Kuzmanić je svojim riječima opisao što se zbivalo.

“Promijenit ću retrovizor, popraviti limariju na vratima, ali napasti dva zamjenika gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća (čovjeka od 65 godina) u Zagrebu, e to je dno dna”, objavio je Dalmatinski portal Kuzmanićeve riječi o napadu koji je prijavljen policiji.

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Spomenuo i Mamića

“Razbiti mi auto jer su frustrirani i manjkom IQ-a, jer još vire Mamiću iz š***a”, dodao je splitski dogradonačelnik u svojem istupu.

“Da je bila obrnuta situacija u Splitu, dignula bi se vojska. Pričalo bi se o huliganima u Splitu i ne znam što još. A jel’ to možda Zagreb postaje grad slučaj?”, nastavio je dogradonačelnik Splita.

“Inače, prijavljeno sve policiji, očevid napravljen! I da, ona 3-4 papka su pobjegla. Baš me zanimaju mediji sutra i naša vrijedna oporba”, zaključio je splitski dogradonačelnik.

Ivan Herceg nakon neslavnog otkaza nestao iz javnosti: Evo čime se danas bavi




Ivošević imao svoju objavu

O ovom napadu je ranije objavu na Facebooku imao drugi splitski dogradonačelnik koji je bio u napadnutom autu, Bojan Ivošević, opisujući što se dogodilo.

“Prilikom izlaska sa službenog parkinga stadiona Maksimir tri ‘junačine’ se zaletile na auto s dva zamjenika gradonačelnika Grada Splita, predsjednikom Gradskog vijeća Grada Splita i jednom ženom pri čemu su razvalili retrovizor”, napisao je Ivošević.




“Iz auta izašla dva zamjenika, a njih trojica utekla. Meni bi bilo neugodno”, dodao je u svojoj objavi.

Prilikom izlaska sa službenog parkinga stadiona Maksimir tri “junačine” se zaletile na auto s dva zamjenika…

Objavljuje Bojan IvoševićNedjelja, 17. prosinca 2023.

Inače, na derbiju je jučer bio i Ivica Puljak, gradonačelnik Splita, ali on nije bio u napadnutom autu čiji je vlasnik jedan od dogradonačelnika.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.