Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Pogledajte reakciju Dinama nakon kiksa Rijeke: ‘Stavi pravu stvar na pr(a)vo mjesto’

Autor: I.L.

Porazom Rijeke od Lokomotive 3:1 Dinamo je konačno dočekao biti prvi nakon cjelovitog kola. Dinamo sada ima jedan bod više od Rijeke te su po prvi put na vrhu ove sezone.

Odmah nakon završetka utakmice na Kranjčevićevoj Dinamo je na svoje društvene mreže objavio tablicu uz opis: “Stavi pravu stvar na pr(a)vo mjesto!” dok je u pozadini svirala istoimena pjesma Aerodroma.

Jasno je na što Dinamo misli, a i ovo je samo sitna provokacija uoči velikog susreta sljedećeg tjedna. Podsjetimo, Dinamo je u subotu s 1:0 pobijedio Varaždin golom Vidiovića.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)




Utakmica sezona

Sopić je nakon poraza rekao: “Nedjelja, 19:30, Rujevica, pa tko koga. Ni najmanje. Pa dobili smo 15 od 17 utakmica. Tapšu me svi da nije gotovo, kakvi gotovo? Morate doći na Rujevicu, zmajevo gnijezdo, Bruce Lee. Pao je Lille, past će i Dinamo. ”

Dinamo i Rijeka će osim o prvaku odlučivati i pobjedniku kupa koji se zbog bizarnih razloga igra na dvije utakmice, a da se još malo vratimo u prošlost igra se i na gol u gostima.




Što se tiče međusobnih omjera Dinama je ove sezone dva puta dobio Rijeku. Na Maksimiru s 2:1 i 1:0, a na Rujevici je bilo 2:2. Rijeku na Rujevici je ove sezone jedino dobio Slaven Belupo.

Prvo je srušio Hajduk, a sada i Rijeku: ‘Volim Dinamo, plakao sam kada sam odlazio’

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.