Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Pogledajte Petkovićeve golove za rušenje Grka na Maksimiru, nezaustavljivi nalet prema vrhu

Autor: Ivor Krapac

Dinamo je napadao i prijetio, a u 37. minuti utakmice protiv PAOK-a na Maksimiru, to je i naplatio dolaskom do vodstva protiv gostiju iz Soluna. Strijelac je bio Bruno Petković, koji se nije dao zaustaviti nakon što je došao do lopte poslije pogreške Jonnyja.

Jonnyjevo vraćanje lopte pokazalo se pogrešnim za PAOK, a sjajnim za Petkovića koji je jurnuo na loptu i potom s njom u nogama nezuastavljivo krenuo na gol. U nastavku akcije, Dominik Kotarski uspio je odbiti prvi udarac glavnog napadača Dinama, no hrvatski golman na vratima PAOK-a više nije mogao ništa nakon što je Petković došao do odbijene lopte. Lako je pospremio loptu u mrežu.

Prvi gol pogledajte – OVDJE.

Oduševljenje i u drugom dijelu

U drugom poluvremenu, Petković je povisio Dinamovo vodstvo upisivanjem na semafor 20-ak minuta do kraja. Utrčao je pravovremeno nakon lopte koju je poslao Martin Baturina, a pritom ju je malo dotaknuo i Dario Špikić, koji je izbjegao zaleđe.




Petković je vidio što se otvara, pobjegao je protivničkoj obrani i potom poslao loptu iza Dominika Kotarskog koji je to pokušao spriječiti istrčavanjem. Glavni Dinamov napadač ipak je bio brži i spretniji, na semaforu je ubrzo zasvijetlilo 2:0.

Drugi gol pogledajte – OVDJE.

Nalet prema vrhu

Golovima protiv PAOK-a, Petković je u velikom naletu na vrh ljestvice strijelaca u ovosezonskom izdanju Konferencijske lige. Na semafor se upisivao sedam puta, a isto toliko golova ima i Eran Zahavi iz Maccabi Tel Aviva.

https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/petkovic-zabio-dinamo-poveo-10-protiv-paok-a-kakva-pogreska-maksimir-se-trese-2354836/

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.