Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Lijepa priča iz Zagreba i velika promjena u HNL-u: Prvoligaš mijenja stadion i vraća se kući

Autor: Dnevno.hr/ I.L

NK Rudeš ima sezonu za zaborav. Nakon osvajanja druge lige ove godine su zaigrali u elitnom rangu, ali ubrzo je bilo jasno da momčad nije na razini elitnog ranga. Cijelu sezonu Rudeš je igrao u “gostima” na Kranjčevićevoj, ali sada stiže promjena.

Iz kluba su javili kako su ispunili sve uvjete potrebne da NK Rudeš do kraja sezone svoje domaće utakmice igra na ŠRC Rudeš.  Ipak, igrat će se isključivo ako se protivnik složi s time.

“Poštovani prijatelji kluba, S velikim ponosom možemo priopćiti kako su sva naša infrastrukturna ulaganja dobila ‘zeleno svijetlo’, odnosno kako ćemo preostale domaće utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige igrati na domaćem terenu, odnosno u SC Rudeš. Uz, naravno, odobrenje i suglasnost klubova koje bismo ugostili na našem stadionu” započeli su iz kluba.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NK Rudeš (@nkrudes)




Povratak doma

Zatim dodaju: “Ovim putem zahvaljujemo Hrvatskom nogometnom savezu i Komisiji za licenciranje HNS-a, koja je prepoznala sav naš trud, ali zahvaljujemo i našim navijačima, koji su imali strpljenja te nas pratili i na svim ‘gostovanjima’, od stadiona u Kranjčevićevoj, do odlazaka u Split, Rijeku, Osijek, Pulu, Varaždin, Koprivnicu…”

Za kraj su rekli: “Osim što smo, dakle, počeli formirati momčad za sljedeće sezone, i uređenje našeg sportskog kompleksa dio je vizije kluba, odnosno stvaranje uvjeta kako bi svi naši igrači imali što bolje uvjete za treniranje, samim time i nogometni razvoj. Veselimo se našim susretima u Rudeškoj cesti.”




Lijepo je ovo ulaganje kluba za budućnost pa iako se već sada zna da će ispasti iz lige. Novi i bolji teren te stadion puno će značiti za sve selekcije kluba, a i za navijače da bar jednu utakmicu svoga kluba pogledaju na tribini koja nosi naziv “bl. Alojzije Stepinac.”

Mudražija za Dnevno: ‘Plakao sam kada sam odlazio iz Dinama, a volim zabijati na Poljudu’

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.