Foto: GuliverImage/AP Photo/Angel Fernandez

Europski protivnik Dinama u problemu, prvotimac pred sudom zbog strašnih optužbi

Autor: Dnevno GIŠ

Još je samo devet dana ostalo do prve proljetne utakmice Dinama u šesnaestini finala Konferencijske lige, u kojoj će modri na noge Betisu, trenutno osmoplasiranoj momčadi španjolske La Lige.

Real Betis i Dinamo svoju prvu utakmicu igraju 15. veljače u Sevilli, da bi uzvrat na Maksimiru bio na rasporedu tjedan dana kasnije, 22. veljače u Zagrebu od 18 sati i 45 minuta.

Vijesti iz Španjolske o Betisu kroz zimski prijelazni rok najavljivala su velika pojačanja za Andaluzijski klub, ali u smiraj utakmice protiv Dinama i tijekom kampanje u ligi, nogometaš Betisa William Carvalho završio je na sudu zbog strašnih optužbi.

Optužen za silovanje

Naime, Carvalho se u utorak pojavio na sudu, nakon što ga je u kolovozu prošle godine jedna djevojka prijavila za silovanje, a saslušanje nogometaša Betisa pred sudom trajalo je pola sata.




Kako se doznaje, nogometaš je priznao da je imao seksualni odnos s 30-godišnjom djevojkom, no tvrdi kako je ona pristala na odnos, dok djevojka ima potpuno drugačiju priču.

Djevojka tvrdi kako joj je nogometaš Betisa stavio nešto u piće u diskoteci pa ju silovao u hotelu, a nadzorne kamere snimile su Carvalha kako hotel napušta dva sata nakon što je u njega ušao s djevojkom, koja je prijavu podnijela tjedan dana nakon nemilog događaja.

Kako je supruga nogometaša i kći generala JNA ‘otela’ Hrvatskoj Jadran: ‘Vidiš li to lijepo srpsko more’

 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.