Foto: Goran Sebelic/CROPIX

Dinamo slavio dvostruku krunu, a Hajdukovac se oglasio uz zanimljivu poruku

Autor: I.L.

Nogometaši Dinamo po prvi put su nakon 2021. osvojili dvostruku krunu. Nakon što su prije dva tjedna pobjedom nad Osijekom osigurali ligaški naslov, u srijedu na Rujevici srušili su Rijeku s 3:1 za onaj u kupu.

Dinamo je do oba trofeja došao preko Hajduka. U dva derbija koja su se igrala u razmaku od četiri dana Dinamo je oba puta s 1:0 slavio na Poljudu. Prvi derbi bio je vezan uz ligu i taj je riješio Petković, a potom je Kulenović zabio za prolazak u finale kupa.

Nedugo nakon uzvratne utakmice finala Kupa oglasio se i Fahd Moufi, prvotimac Hajduka koji je objavio zanimljivu poruku na vlastitom Instagram profilu.

screenshot/ Instagram

Dobar dojam

“Every defeat prepares for victory”, odnosno u prijevodu s engleskog na hrvatski “svaki poraz je priprema za pobjedu.” Moufi je u Hajduk stigao ove sezone iz redova portugalskog Portimonosea.

Marokanac s francuskom putovnicom ostavio je dobar dojam u Hajduku za razliku od brojnih drugih pojačanja. Ugovor s “bilima” veže ga do 2026. s mogućnošću produljenja na još jednu godinu.

Podsjetimo, Hajduk će sezonu završiti kao treći te ih čekaju kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Nadalje, još se ne zna trener ni sportski direktor kluba. Kao prvi favorit na poziciji direktora spominje se Nikola Kalinić.

Jakirović je oduševio navijače, ali mnogi i dalje sumnjaju







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.