Guliver Image

Modrić u šoku kad je saznao koliku plaću mu nude: A onda je gazda udario ‘šakom o stol’

Autor: GIŠ

Iako za samo tjedan dana, u subotu 1. lipnja, Real igra finale Lige prvaka na Wembleyu protiv Borussije Dortmund, u Kraljevskom klub nevjerojatno je živo kroz sve strukture kluba, igrači dolaze, odlaze, a među njima i naš Luka Modrić još uvijek čeka svoj dogovor s Florentinom Perezom glede još jednog ugovora na godinu dana.

Nakon što je Toni Kroos objavio kako se oprašta od nogometa nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj, akcije produljenja ugovora između Reala i Modrića naglo su porasle pa se sad čeka službena ponuda kluba našem kapetanu, koji ima veliku želju završiti karijeru u Real Madridu i za to je spreman napraviti velike ustupke u vidu smanjenja plaće, a možda i još nekih stvari.

Luka je trenutno među najplaćenijim igračima Reala, ove sezone zaradio je nešto više od 21 milijun eura bruto, no teško je za očekivati kako će Perez Modriću ponuditi takvu plaću za još jednu sezonu, a ono što pišu mediji iz Španjolske, moglo bi šokirati dokapetana Reala.




Veliko smanjenje

Naime kako se saznaje iz izvora bliskih Realu pišu kako Modrić mora prihvatiti tu dvostruko manju plaću jer ionako igra puno manje nego ranijih sezona, a i u sljedećoj sezoni neće imati ulogu startera, već će većinu vremena provesti na kupi za rezerve, što je Modrić sve voljan prihvatiti kako bi ostao u Realu, a još u matematiku ulazi i mogući dolazak Kyliana Mbappea.

Ali onda se pojavila informacija da će, baš zbog te vjernosti, zadržati ista primanja, da je “gazda lupio šakom o stol”: “Ako nastavi s Realom, Luka Modrić će iduće sezone zarađivati ​​isto kao i do sada'” objavili su dobro obaviješteni voditelji emisije ‘El Chiringuito de Jugones’ uz napomenu: “Da, Real Luki Modriću neće smanjiti plaću ni eura”, ali navodno se u pregovorima Modrićevih zastupnika i čelnih ljudi Reala u jednom trenutku pojavio problem godišnje plaće kapetana Vatrenih.




No kako je Luka već više godina za redom izjavljivao u ovakvim situacijama kako je njegova želja završiti karijeru u Kraljevskom klub i kako je spreman za velike ustupke, vjerujemo kako će brzo nestati problem plaće i kako će Modrić i pred Euro u Njemačkoj staviti potpis na još jednu godinu vjernosti s Realom.

Mariju je nogometaš silovao u vikendici i uništio si karijeru, a moćnik ga je dokrajčio

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.