Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Mladi Hajdukovac jedan je od najboljih igrača lige: Zabio 10 golova i spašava momčad od ispadanja

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hajduk sove sezone fokusirao se većinom na starije igrače. Pa tako od onih mladih najviše igraju Sigur i Pukštas, a ponekad vidimo Hrgovića i Prpića. Neki su prodani poput Vuškovića i Antunovića, a neki su na posudbi.

Jedan od njih je u slovenskom Radomlju koji je partnerski klub Hajduka. Madžid Šošić igra sjajnu sezonu u Sloveniji. Riječ je o ofenzivnom veznjaku i mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

Šošić je standardni prvotimac Radomlja, koje se nalazi na posljednjem mjestu susjednog prvenstva i svojim igrama drži klub u borbi za ostanak u elitnom razredu slovenskog nogometa.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Madzid Sosic (@sosicmadzid)




Dobro se razvija

Šošić je u posljednjem kolu bio dvostruki strijelac, čime je Radomlju donio pobjedu nad Domžalama (2:0). Njegova momčad tako je došla na 24 boda te se približila devetom Aluminiju i osmoj Rogaški. Deveto mjesto u slovenskoj ligi vodi u doigravanje za ostanak. U 24 nastupa ove sezone ima 10 golova i dvije asistencije.

Šošićev ugovor s Hajdukom vrijedi do ljeta 2026. godine. S prvom ekipom splitskog kluba već je odrađivao pripreme, a prema Transfermarktu bi mu na kraju aktualne sezone trebala završiti posudba.  Posuđen je u ljeto 2022.




Mladi veznjak je 2020. došao u Hajduk iz sarajevskog Željezničara. Igrao je za juniorsku i i nekadašnju drugu momčad Hajduka. Osim u Radomlju, u sezoni 2021./2022. bio je na posudbi u Zrinjskom. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 700 tisuća eura.

Zdravko je svoju bivšu ‘tajnicu’ počastio velikom plaćom, sad svima zadaje glavobolje

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.