Guliver image

Majer ‘majstorijom’ potvrdio odličnu formu: Bayer čudesnim preokretom došao korak bliže tituli

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nakon reprezentativne pauze na scenu se vratio klupski nogomet, a posebno je zanimljivo bilo u Njemačkoj. Lovro Majer novim je golom potvrdio sjajnu formu koju smo vidjeli i u dresu Hrvatske.

Njegov Wolfsburg e u 27. kolu Bundeslige u gostima s 2:0 slavio protiv Werdera, a drugi gol zabio je Lovro Majer. Bivši Dinamov veznjak je sam izašao pred domaćeg golmana i majstorski prebacio loptu preko njega za svoj peti gol ove sezone.  Gol pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Majer je došao ovog ljeta u Njemačku iz Rennesa na želju Nike Kovača koji je dobio otkaz netom prije pauze. Novi trener je Ralph Hasenhütt. Austrijanac koji je u karijeri vodio Leipzig, a četiri godine bio je na klupi Southamptona.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VfL Wolfsburg (@vfl.wolfsburg)




Bayer sve bliži

Bayer Leverkusen je na domaćem je terenu svladao Hoffenheim 2:1. Momčad Xabija Alonsa tako je nastavila fantastični niz i stigla do osme uzastopne pobjede u njemačkom prvenstvu. Ova pobjeda bila je sve samo ne laka.

Hoffenheim je od 33. minute vodio golom Maximiliana Beiera i tu je prednost čuvao do same završnice utakmice. Ipak, prvo je u 88. minuti Robert Andrich poravnao rezultat, da bi Patrick Schick u 91. minuti zabio za pobjedu vodećeg sastava Bundeslige.  Stanišić je igrao do 87., a Kramarić do 58.




Dodajmo kako je Nenad Bjelica sa svojim Unionom odigrao bez golova na gostovanju kod jakog Frankfurta. Na tablici Bayer ima 13 bodova više od Bayerna kojeg čeka derbi s Dortmundom. Union je na sigurnom 12. mjestu s 9 bodova više od borbe za opstanak.

https://www.dnevno.hr/sport/ostali-sportovi/atraktivna-sportasicu-klub-ucjenjivao-zbog-fotografija-na-drustvenim-mrezama-2374058/

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.