Screenshot: X

Legenda napravila šou pjevajući veliki hrvatski hit, Dončić se ‘odvalio’ od smijeha

Autor: K.I.

Košarkaši Dallas Mavericksa na jedan su korak od plasmana u veliko NBA finale. Sinoć su na domaćem parketu u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije svladali Minnesota Timberwolvese sa 116:107 i poveli 3:0 u seriji koja se igra na četiri dobivene utakmice.

Luka Dončić i Kyrie Irving su predvodili Maverickse do pobjede s po 33 poena svaki. Mavericksi mogu napredovati u NBA finale po prvi put od 2011. godine kada su osvojili naslov. Priliku za to imat će već u utorak kada je opet u Dallasu na rasporedu četvrta utakmica konferencijskog finala.

Mavericksi su šutirali 55,9 % iz igre, od čega 50 % (14 od 28) za tri poena. Utakmicu su domaćini prelomili u posljednjoj četvrtini. Nakon zaostatka od čak 12 koševa u prvom poluvremenu, Timberwolvesi su izjednačili na 77-77 nakon Edwardsovog pogotka nešto manje od pet minuta prije kraja treće četvrtine.




Shaq napravio šou

Uslijedio je period u kojem su se momčadi izmjenjivale u vodstvu, a u posljednje tri i pol minute Mavericksi su napravili seriju 12-3 i pobjegli na nedostižnu prednost.

A zanimljiv detalj pojavio se sa zagrijavanja uoči treće utakmice serije. Utakmicu u Dallasu uživo je pratio i legendarni Shaquille O’Neal. Dok je Luka Dončić na zagrijavanju namještao ruku za utakmicu u dvorani je zasvirao hrvatski hit.

Riječ je o pjesmi grupe ET “Prazan stan”, a uvijek za šalu spreman Shaq je otvarao usta i pretvarao se kao da zna tekst spomenute pjesme. Pritom je dobro nasmijao Dončića.




Đoković u čudu, potpuno je promijenio izraz lica nakon jednog pitanja koje mu nije sjelo

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.