Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / CROPIX

Srbin poludio na doček Kukoča i Rađe u Beogradu: ‘Zamislite situaciju da u Hrvatskoj plješću Srbima’

Autor: GIŠ

Dvojica velikana hrvatske košarke Toni Kukoč i Dino Rađa nekoliko sljedećih dana provesti će u glavnom gradu Srbije Beogradu, gdje će nazočiti i premijeri dokumentarnog filma o velikom broju sedam.

Tijekom svog boravka Kukoč i Rađa otišli su i na utakmicu Partizana, koji je ugostio Olympiakos, a crno-beli nisu uspjeli pobijediti, pred opet prepunom Štark Arenom.

Dolazak Tonija Kukoča i Dina Rađe gledatelji su pozdravili gromoglasnim pljeskom, ali su izviždali srpskog igrača u Olympiakosu Nikolu Milutinova, što je jako zasmetalo bivšem srpskom košarkašu i aktualnom izvršnom direktoru Štark Arene, Goranu Grboviću.

Nije mu jasno




“Ja razumijem da Kukoč i Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni pljeskom, jer su stvarno košarkaške “planine”, ali ne razumijem da se zviždi svojem igraču.

Zamislite situaciju da u Hrvatskoj plješću Srbima, a da zvižde svojima, to se nikad neće dogoditi. To je degutantno, to mi je jako zasmetalo”, rekao je Grbović za medije iz susjedstva.

Milutinov je inače bivši igrač Partizana pa je zviždanje Grobara njihovom bivšem igraču još manje jasno, ali sigurno nije pomogla činjenica kako su Grci pobijedili u Beogradu, iako sam Nikola nije igrao zbog ozljede.

Dalić je dobio što je tražio: Jedan igrač posebno se istaknuo, bio je izvrstan

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.