Foto:Xscreenshot

Pogledajte kaos u Splitu, trener razdvajao svoje igrače

Autor: Dnevno GIŠ

Ludim scenama svjedočili su u petak gledatelji na splitskim Gripama, gdje su se u 10. kolu ABA lige susreli domaćin Split i slovenska Krka iz Novog Mesta.

Split je pobijedio Krku s 78:74, a kako je kraj utakmice bio vrlo neizvjestan pa je zaiskrilo među igračima, ali ne između dva suparnička kluba, već između dvojice suigrača iz Krke.

Inače kod pobjednika Splita najefikasniji je bio Derek Funderburk s 16 koševa bio, dok je Jan Špan s 15 poena predvodio goste iz Novog Mesta.

Jedva ih zaustavili




U samom finišu susreta zaiskrilo je na klupi gostiju, naime kod rezultata 75:73, Krka je imala napad, ali je Radovanović pogriješio u koracima, što je rezultiralo košem Sullivana na drugoj strani.

Tijekom time-outa na klupi Krke u jednom trenutku zaiskrilo je između Marka Radovanovića i Jurija Macura, koji su se počeli naguravati, a stvar je jedva smirio trener Gašper Okron, koji je ušao između dva svoja igrača.

Ovom pobjedom Split je omjer 3-7, dok je Krka na 2-8, a slabiji je samo Mornar iz Bara s omjerom 1-8 u ovoj sezoni ABA lige.




Teške borbe protiv Srba vodile su se baš na ovom mjestu, a tamo se sad razvija neobična priča

 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.