Foto: Sasa Buric / CROPIX

Hrvaticu proglasili najboljom na svijetu, neočekivano fantastično priznanje

Autor: Dnevno.hr/P.V.

I dok nam hrvatski sport na globalnoj sceni pomalo stagnira, senzacija! Odlična vijest, Dina Levačić je izabrana za plivačicu godine u izboru World Open Water Swimming Association za 2023. godinu.

Sjajna vijest i sigurno veliki poticaj za mladu Hrvaticu. Njena postignuća prepoznala je javnost svojim glasanjem, ali i stručna komisija u kojoj su većinom plivači na otvorenim vodama iz cijelog svijeta.

“Sigurno je ovo veliko priznanje i nagrada za mene, ali i za vas koji ste svoj glas dodijelili meni i poslali mi bezbroj poruka podrške. Velika hvala članovima stručne komisije koji su moja preplivavanja ocijenili najvećim brojem glasova.”, poručila je Dina na društvenim mrežama.

Instagram

Veliki poticaj za dalje

“Ovim putem je “mala” Hrvatska stala na najvišu stepenicu ovog izbora. A sad u nove avanture snažnije, upornije i još odlučnije”, dodala je u objavi na mrežama.

Podsjećamo, Dinino preplivavanje Cookovog prolaza, Galway baya, Fastnet Rocka, Bristolskog kanala u 2023. godini su dobila najveće priznanje i ovaj put stavila Hrvatsku na najviše mjesto ovog izbora ispred SAD-a, Njemačke, Velike Britanije, Irske.

Novi veliki izazovi za mladu Hrvaticu su u Južnoj Africi, sigurno neće stati, pokazala je kako “razvaljuje”, samo naprijed Dina…




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.