Screenshot: Instagram

Hrvat sam sebe okrivio zbog poraza, atraktivna Srpkinja ukrala šou pred kamerama

Autor: K.I.

Košarkaši madridskog Reala nisu uspjeli obraniti naslov europskog prvaka. U Berlinu ih je u finalu pobijedio Panathinaikos 95:80. Za grčki klub je to sedma titula, dok je Real ostao na rekordnih 11 naslova prvaka Europe.

Panathinaikos je do titule stigao preokretom u drugom poluvremenu. ‘Kraljevi’ su imali 11 poena viška na koncu prve četvrtine, na poluvremenu plus 5, ali u trećoj četvrtini atenski klub radi preokret i u zadnju dionicu ulazi s tri poena viška. Real se držao do 65:66, no Grci tada rade seriju 8-0 i prelamaju susret.

Najefikasniji kod Panathinaikosa bio je Kostas Sloukas sa 24 poena, Kendrick Nunn je ubacio 21, a Mathias Lessort sa 17 poena i šest skokova. Kod Reala su najefikasniji bili Džanan Musa s 15 poena, Facundo Campazzo s 12, te Sergio Rodriguez sa 11 poena.

Hezonja neutješan

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja je za 32 minute upisao osam poena, osam skokova i dvije asistencije. Nakon susreta nije mogao sakriti razočaranje.




“Koji su razlozi za poraz? Ja. Nisam mogao pogoditi šut obje utakmice. Izgubio sam sam danas utakmicu. Izgubio sam prvenstvo za svoju ekipu. Sve je izgledalo perfektno za Panathinaikos da osvoje. Čestitam im”, rekao je Hezonja za Sport Klub. Pokušao je novinar Sport Kluba utješiti Hezonju da nije baš sam mogao izgubiti utakmicu, na što je on rekao: “Jesam. Ne možemo pogoditi ništa cijeli turnir, pogotovo ja. Ne znam što se događa. Krivo mi je, sramim se sam sebe.”

A nakon utakmice šou na parketu ukrala je srpska odbojkašica Milica Tasić. Ona je uletjela na teren kako bi proslavila titulu sa svojim dečkom, igračem Panathinaikosa Lucasom Vildozom. Atraktivna Milica plijenila je pozornost i u polufinalu protiv Fenerbahčea, a sada se našla u centru pozornosti nakon što je poljubila svog dragog pred televizijskim kamerama.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Tasic (@milicatasic12)

Evo dokaza da naša dijaspora još ‘živi’: Baš uvijek je bio žestok kad je u pitanju Hrvatska

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.