Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Drama poznatog srpskog sportaša, trofej posvetio ubijenoj kćeri

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Krvavi pohod maloljetnog ubojice u Beogradu u kojem je ubio osmero učenika i zaštitar šokirao je cijelu Europu. U toj nezapamćenoj tragediji poginula je i Ema Kobiljski, kćer legendarnog srpskog odbojkaša Dragana Kobiljskog.

Danas trener osvojio je rumunjski Kup sa svojim Rapidom iz Bukurešta, a veliku pobjedu posvetio je kćeri Emi. U finalu su svladali Steau s 3:1, ali na tom su putu imali dosta problema.

“Mi smo se poprilično kasno okupili, imali smo velike probleme na startu, a Vinčić i From došli su na dan prve utakmice, prvenstvo počinje. U nastavku su se ozljede igrača nadovezivale jedna na drugu” rekao je za srpske medije.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Volei Rapid (@rapidvoleibucuresti)




Tragedija

Zatim je dodao: “Uz sve to nosili smo breme favorita, nije bilo lako, a u Rumunjskoj je svake godine liga sve jača. Djelovalo je zabrinjavajuće”, prepričao je Kobiljski, no na kraju su uspjeli doći do trofeja.”

Njegova žena je nedavno bila na sudu i komentirala gubitak kćeri: “Što je uspjeh? Povratak u funkcionalnost? Treba biti jak i sačuvati razum – to znam. Našu djecu ne možemo vratiti – to znam, to je bitka koju smo izgubili. Ljetos sam iz čista mira pala na ulici i ozlijedila se, nisam znala objasniti zašto. Imam osjećaj kao da mi krvari srce, a fizička manifestacija duševnog bola je ogromna.”




On se prisjetio trenutaka kada je sve saznao: “Radio sam u inozemstvu i moja me supruga probudila pozivom da se dogodila pucnjava. Plakala je. Odmah sam izišao van da se prošećem. Prolazilo je puno vremena, to je izazivalo nelagodu, znao sam da me je dobro razumjela da mi se treba javiti kad je pronađe. Tada se na nekom portalu pojavila slika na kojoj se vidjelo da plače.”

Dalić ga je odbacio, ali sad je totalno okrenuo ploču: Hrvatska se njemu baš raduje

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.