Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Čudesni Zagreb u prepunoj Areni srušio moćni PSG

Autor: Ivan Lukač

Rukometaši RK Zagreba su pred gotovo 15 tisuća ljudi u zagrebačkoj Areni s 28:26 srušili moćni PSG i tako osigurali osminu finala rukometne Lige prvaka.

Bila je to fantastična utakmica Luke Lovre Klarice. Zagrebov vanjski bio je pod upitnikom za ovaj susret zbog problema s ozljedama, ali je stisnuo zube i jakom protivniku zabio čak 10 golova.

Osim Klarice briljirao je na golu fenomenalni Matej Mandić. Vratar prvaka Hrvatske koji je imao 11 obrana s postotkom od čak 37 posto usmjerio je pobjedu Zagreba u ključnim trenutcima.

Velika pobjeda

Samo četiri minute prije kraja PSG je imao plus dva, a onda se Zagreb na krilima publike probudio. Adin Faljić je zabio za minus jedan, a onda su veterani uzeli stvar u svoje ruke.

Dibiriov je zabio za 26:26, a Ćupić je kao u najboljim danima bio hladan sa sedam metara i zabio za plus jedan Zagreba i potpuno ludilo u Areni. Točku na i postavio je Klarica za konačni rezultat i svoj 10. zgoditak.  Podršku s tribina dao im je i novi izbornik, ali i kapetan Dinama Arijan Ademi.

Ovom pobjedom Zagreb je izborio nastavak natjecanja. Trenutno su peti s 14 bodova što je samo bod manje od PSG-a i Kilcea. Vodeći je Kiel s 20 bodova, a baš kod Kiela Zagreba gostuje u zadnjem kolu.

Oštra osuda ‘hajke’ na suce, Dinamo se oglasio, ali nije jedini







Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.