Foto: Petar Glebov/PIXSELL

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE CROATA RAZBIO PSIHOPATU! Uspavao ga giljotinom, a što je tek napravio poslije pobjede!

Autor: P.V.

Neki mediji su to nazvali najiščekivanijom borbom u tzv. ‘regiji’ i nije daleko od toga. Francisco Croata Barrio i Vaso Psihopata Bakočević sudarili su se napokon, nakon nekoliko neuspješnih pokušaja i bilo je zanimljivo…

Susret je trajao tek – minutu. Samo 60 sekundi. Hrvatsko-argentinski borac giljotinom je pobijedio velikog rivala. Nakon samo trideset sekundi borbe, Bakočević se ozlijedio nakon pokušaja udarca i završio na podu s bolnom grimasom. Tako ozlijeđen se nije mogao aktivno braniti u parteru pa ga je “Croata” uspavao giljotinom jer nije htio tapkati i predati borbu.

Proslava? Žestoka. Croata je pobjedu energično proslavio, a kut Vase Bakočevića nije bio naročito oduševljen slavljem Barrija nakon borbe u kojoj se Bakočević ozlijedio na samom početku. Mnogobrojne najave govorile su kako se radi o najiščekivanijoj borbi u regiji. Vaso Bakočević i Francisco Barrio dugo se prepucavaju putem društvenih mreža i drugih oblika medija, no nikako nije dolazilo do dogovora oko borbe. Napokon, Dražen Forgač i FNC promocija uspjeli su upariti dvojicu boraca.

‘Nitko nije vjerovao u mene’

“Otkako sam se odlučio vratiti borbama nakon što me moj sadašnji sparing partner nokautirao, Vaso je odmah stavio na Instagram sliku kako me moj sparing partner nokautirao. Od toga dana rekao sam da ću ga pobijediti. Nitko nije vjerovao u mene, sada svi vjeruju.”, poručio je nakon pobjede.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Francisco Albano Barrio (@croatabarrio)




Borba o kojoj se priča, dojam je svakako ostavio.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA BORBA – OVDJE.




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.