Guliver Image

Bivšeg suigrača legendarnog Vatrenog jurila policija: ‘Ganjali su me s upaljenim rotirkama’

Autor: K.I.

Miodrag Belodedici (60) bivši je rumunjski nogometni reprezentativac koji je dugo vremena branio boje Steaue iz Bukurešta, a bio je i član Crvene zvezde između 1989. i 1992. godine.

On je sada izazvao incident u Rumunjskoj zbog kojeg je ostao bez vozačke dozvole. Rumunjski mediji tako pišu da je Belodedicija jurila policija s upaljenim rotirkama. Na kraju je bio pozitivan na alko-testu, te mu je oduzeta vozačka dozvola na 90 dana.

“Policija me zaustavila kada sam izašao iz restorana sa zabave. Bilo je iza tri sata. Krenuli su za mnom i zaustavili me. Stajali su i čekali me, a onda su me jurili u policijskom autu s upaljenim rotirkama nekih sto metara”, objasnio je Belodedici.




Bivši prvak Europe

“Popio sam dva pića s prijateljima. Nakon što me je policija zaustavila, dali su mi alkotest i izašao sam sa nivoom alkohola u krvi od 0,08. Da li shvaćate koliko sam bio pijan?”, dodao je nekadašnji branič.

“Naravno, to je prekršaj. Odveden sam u policiju, držali su me dva sata, uzeli su mi krv… Rekao sam im da nisam pijan, da mogu stajati na jednoj nozi. I uzeli su mi vozačku na 90 dana”, zaključio je Belodedici koji je, inače, bio na večeri ‘Zlatne generacije’ Steaue.

Osim za Steauu i Crvenu zvezdu Belodedici je u karijeri još igrao za Valenciju, Valladolid, Villarreal i meksički Atlante Club, a u dresu rumunjske reprezentacije upisao je 55 nastupa i postigao pet golova. Bio je članom Crvene zvezde i suigrač Roberta Prosinečkog u momčadi koja je 1991. godine osvojila naslov europskog prvaka.




Kalinić pričao o budućnosti Livaje, Perišića, pa poslao poruku Daliću: ‘Neka stavi Baturinu umjesto Modrića’

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.