Foto: Screenshot/TikTok

Žena je ostala bez riječi kada je shvatila da je nešto živo u njezinom boru: ‘Čula sam kako diše’

Autor: F.F

Ovogodišnji blagdani za jednu ženu donijeli su više iznenađenja nego što je očekivala, otkrivši nepozvanog gosta koji se skrivao među granama njezinog pažljivo ukrašenog božićnog drvca. Tijekom blagdana, često su nam kuće ili stanovi prepuni gostiju: Ponekad ste ih očekivali, a ponekad se pojave nenadano ili pak ostaju dulje nego što ste si vi zamislili. Za ovu ženu, nepozvani gost skrivao se upravo u njezinu božićnom drvcu i tamo mu je očito bilo jako ugodno.

Žena je prekrasno ukrasila svoje božićno drvce i sve je izgledalo savršeno normalno, do jednog trenutka. Naime, kada se vratila kući s posla i smjestila na kauč, čula je nešto poput kihanja, a zvuk je dolazio upravo iz božićnog drvca.

Svoje iznenađujuće iskustvo podijelila je na TikToku pod korisničkim imenom @brettbratt359: “Pojavila sam se i počela tražiti jesam li možda zatvorila mačku iza kauča ili nešto slično, ali dok sam istraživala, vidjela sam vrlo velik štakorski rep”, rekla je.

@brettbratt359I don’t understand how this thing is in my house right now.♬ original sound – Brett

Nepozvani gost

Nakon što je otkrila “veliku sivu kuglu krzna koja diše”, Brett je brzo shvatila da se među granama skriva oposum, tobolčar iz porodice američkih štakoraša. Priznala je da ju je životinja “strašila” i da je pokušavala riješiti situaciju.

“Pokušavam ga izvući van, a on se ne da”, dodala je, objašnjavajući da su njezinom dečku i njegovim prijateljima situaciju smatrali smiješnom. “Ne znam što raditi, ne znam kako je ušao ovdje, ne ostavljam vrata otvorena.”

Karmela Vukov Colić objavila fotografiju iz ’91. pa priznala: ‘Bili smo mladi i odvažni’




Obučena u gumene rukavice, Brett je naposljetku uspjela udaljiti oposuma od drveta, no tada je pronašao sklonište ispod njezine sofe. “Pomaknula sam kauč svom snagom i jednostavno krenula prema njemu, uhvatila ga kao NFL igrač”, dodala je Brett u sljedećem videu. Na kraju ga je uspjela izbaciti iz kuće.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.