Foto: Screenshot/TikTok

Žena je odlučila oprati nepoznati grob usred noći pa sve zaprepastila: ‘Voliš li čokoladne kolače?’

Autor: F.F

Jedna influencerica izazvala je kontroverzu objavivši video u kojem čisti nadgrobni spomenik, što bi zapravo trebao biti uobičajen i plemenit čin. Međutim, način na koji je to izvela privukao je puno pažnje na internetu. Influencerica poznata kao @_the-clean_girl na TikToku privukla je pažnju neobičnim načinom govora koji je zvučao poput automatiziranog glasa i iznimno optimističnog tonaliteta za ovakvu vrstu videa.

U videu koji je pregledan više od 18 milijuna puta, influencerica je izrazila iznenađenje prljavštinom na grobu i pokušala saznati više o pokojnici, uključujući i njezino ime. Međutim, iznenadila je gledatelje pitanjem o tome voli li pokojnica čokoladne kolače, prije nego što je sama zagrizla u jedan takav kolač koji je donijela sa sobom.

Da situacija bude još bizarnija, influencerica je ovaj čin odlučila raditi po noći, što je druge ljude nagnalo na svakakve komentare, a posebno ih je iz takta izbacio njezin način odnošenja prema pokojnici.

@_the_clean_girl I cleanee an abandoned grave at night 👻🪦 #scrubdaddy #scrubdaddypartner ♬ original sound – The Clean Girl

Nije im sjelo

“Ja sam noću na groblju, besplatno čistim ovaj zapušteni grob. Imam toliko pitanja dok ovo radim: Što se dogodilo? Kako je ovaj grob tako prljav? Tko je ovdje pokopan. Zove se Bienvenida, to je ‘dobrodošli’ na španjolskom. Ovo je najprljaviji grob koji sam ikada vidjela, to je nepravda. Svatko zaslužuje lijepo počivalište”, komentirala je influencerica.

Mnogi su bili zbunjeni njezinim neobičnim ponašanjem i tonom, postavljajući pitanja poput zašto je ponijela lopatu sa sobom za čišćenje. Neki su smatrali da njezin ton nije bio prikladan za situaciju i da je nedostajalo poštovanje prema preminuloj osobi.

OTAC UBIO TRENERA JER MU JE SILOVAO SINA: Tata uzeo pravdu u svoje ruke i pred policijom ga likvidirao




“Stvarno nema ništa loše u čišćenju zapuštenog groba, ali način na koji ona govori o ovoj ženi mi uopće ne odgovara”, “Zašto ona tako priča?”, “Da, čini dobro djelo, ali iskorištava pokojnika. Njezin ton je bez poštovanja. Može raditi ovakve videe, ali da ne bude takva, ljudi vole gledati sadržaj o restauraciji, ostalo nije potrebno”, neki su od komentara iznerviranih korisnika TikToka.

Iako je čin čišćenja groba bila lijepa gesta, mnogi su primijetili nedostatak poštovanja u načinu na koji je influencerica izvela video. Neki su istaknuli da postoje drugi TikTok korisnici koji na poštovan način čiste nadgrobne spomenike i pružaju opsežne informacije o osobama kojima ti grobovi pripadaju.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.