Foto: TikTok

Usred Zagreba se pohvalila da na sebi nosi 4400 eura: Posebno šokira cijena modnog dodatka

Autor: T.Š.

U posljednje vrijeme na društvenim mrežama su popularne snimke u kojima se ljude zaustavlja na ulici  s pitanjem koliko su odvojili za svoju modnu kombinaciju. Uputili smo se u centar Zagreba i od naših sugrađana doznali da itekako pomno biraju što će odjenuti i koje će modne dodatke uskladiti. Pritom, ima onih koji su pokazali da na odjeću ne troše puno, ali i onih koji će tek na blagajni doznati koliko trebaju platiti neki odjevni predmet ili modni dodatak.

“Ovako, teško mi je reći, ovo sam kupila prije deset godina u Parizu”, rekla nam je sugovornica i pokazala na majicu te dodala: “Koštalo je oko 200 eura. Hlače su Filippa K, to sam kupila u Kopenhagenu. To je negdje, pa isto tako oko 200 eura. Najskuplja je taška, oko 2000 eura. A ove sandale, to je Bottega, i ona je 1000 eura”, otkrila nam je.

Dodala je kako kombinaciju zaokružila Chanelovim naočalama od tisuću eura, dok je oko vrata imala Swarovski lančić star 15 godina, no njegovu cijenu nije znala. Gospođa je imala još i dva prstena, sat i narukvicu, no nije otkrila koliko koštaju.

@zagrebinfo 4400 €? 💸🫣 #zagrebinfo #outfit #money #price #clothes #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok #voxpopuli #streetinterview ♬ original sound – zagreb.info

Gospođe iz centra Zagreba

Druga sugovornica nam je pokazala svoju zanimljivu modnu kombinaciju, no za razliku od prve sugovornice, na nju je potrošila znatno manje sredstava. Košulja od 20 eura, torbica 15, suknja 20 i tenisice od 20-ak eura kombinirala je sa remenom od desetak eura, sunčanim naočalama od pet eura, dok je na naušnice i ogrlicu potrošila oko par eura na svaki komad.

Treća sugovornica prošetala se centrom grada u upečatljivoj crnoj modnoj kombinaciji. Čizme od 20 eura, suknju od desetak eura i majicu od pet eura zaokružila je Armani torbom od par stotina eura.

Najviše pažnje na društvenoj mreži TikTok izazvala je gospođa s outfitom od 4400 eura. Bilo je onih koji su pohvalili njen stil, onih koji su napisali kako su ocijenili da vrijedi puno manje uz poruke poput ”Ja bih pola kuće renovirala s tim parama”, a bilo je i šaljivih komentara poput: “Bakooo, to sam ja tvoja unuka” ili “Bako, di živiš?”




Hrvatice otkrile koliko su platile robu: Od ovih iznosa mnogima će se zavrtjeti

Video iz centra Zagreba u kratkom je roku postao pravi viralni hit s više od 1.8 milijuna pregleda, gotovo 80 000 lajkova, više od 1800 komentara, preko 14 tisuća dijeljenja, a gotovo osam tisuća tiktokera spremilo ga je među svoje favorite.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.