Foto: Instagram

AI političarka Nitkolina izbacila prvi singl i najavila novi: ‘Bosanac u Briselu’

Autor: T.Š.

Politička platforma Možemo! poigrala se sa svojom AI političarkom, mladom Nitkolinom te je objavila njenu pjesmu ”Hoću da je mlijeko orgenik“. Kažu, “uhvatila ju je inspiracija kada je pogledala  dnevnike putovanja Gordana Bosanca i Jelene Miloš s turneje po Hrvatskoj.”

“Njihov posjet farmama u Slavoniji i Baranji rezultirao je pjesmom “Hoću da je mlijeko orgenik” koju je skladala sa svojim umjetnom inteligencijom pogonjenim bendom “Možemosi””, poručili su iz Možemo!

Kako se navodi u priopćenju, Nitkolina pjesmom poručuje da u Europskoj uniji subvencije i novac dobivaju uglavnom veliki igrači, a ne mali poljoprivrednici, te poručuje da je zelena javna nabava rješenje koje će hrvatskom seljaku pomoći opstanak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Možemo! (@mozemohr)




“Europske kajdanke”

“Radi se o konceptu koji je Možemo! počeo provoditi u Zagrebu gdje javne ustanove poput vrtića, škola i bolnica kupuju zdravu, lokalnu proizvedenu hranu od domaćih proizvođača”, pojasnili su iz Možemo!.

Nitkolina se osvrnula  i na rastuću cijenu zdrave hrane u Hrvatskoj koju građani više ne mogu pratiti te su prisiljeni birati proizvode lošije kvalitete kako bi skrpali kraj s krajem, dodali su.

Iz Možemo! dodaju kako Nitkolina poziva svoje pratitelje da pomognu s inspiracijom za iduću pjesmu. Oni neka predlože temu, a ona će sa svojim bendom zasukati rukave i napraviti pjesmu. Također, najavljuje novi hit “Bosanac u Briselu” koji će izaći idući tjedan, a kako se čini uskoro bi trebao izaći cijeli album ”Europske kajdanke”.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.