Foto: YouTube

Voditeljica u emisiji političara nazvala pogrdnim imenom: Pogledajte ovaj lapsus

Autor: I.D.

Gaf britanske voditeljice Sophy Ridge postao je viralan, nakon što je voditeljica Sky Newsa Člana britanskog parlamenta Leeja Andersona nazvala se*onjom dok su raspravljali o njegovim idejama za reformu Ujedinjenog Kraljevstva.

Naime, voditeljica je u razgovoru riječ “bricks” (“cigle”), zamijenila s riječi “pricks” (“se*onje”). “On je jedan od posljednjih se*onja u torijevskom takozvanom crvenom zidu koji se urušava”, rekla je i blago se nasmijala kada je shvatila kako je izgovorila pogrešnu riječ.

Nakon lapsusa, video se odmah proširio društvenim mrežama, a mnogi su uvjereni kako je Ridge namjerno kazala pogrešnu riječ. Zanimljivo je da ovo nije prvi put kako je Ridge imala gaf u eteru. Naime, ona, ali i mnogi drugi voditelji, političara Jeremyja Hunta često su slučajno nazivali “piz*om” (na engleskom “cunt”).

Dogodi se…

Inače, Ridge je 2017. godine postala voditeljica vlastite emisije, Sophy Ridge on Sunday. Iste godine je izdala svoju prvu knjigu “The Women Who Shaped Politic”s, publicističko djelo u kojem je raspravljala o doprinosu žena britanskoj politici.




Pjevačko umijeće Enisa Bešlagića: S Halidom razvalio ‘Iznad Tešnja’, a sjećate li se imitacija s Eurosonga?

Također je počela pisati tjednu kolumnu u tabloidnim novinama Metro. Godine 2022. pokrenula je “The Take sa Sophy Ridge, 30-minutnu emisiju za rasprave temeljenu na intervjuima koji su objavljeni u tom tjednom izdanju.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.