Foto: RTL

Stankica iz Gospodina Savršenog o problemu, reagirala Nikolina Pišek: ‘Mogu li ga aplicirati na sebe’

Autor: T.Š.

Modna dizajnerica Stankica Stojanović, koju je domaća javnost upoznala u reality showu Gospodin Savršeni, nakon kojeg je jednom vrijeme i živjela s ‘Gospodinom Savršenim’, odnosno mladim znanstvenikom Tonijem Šćulcem, oglasila se objavom koja je potaknula popriličnu raspravu njenih pratiteljica, a u komentarima joj se javila i naša voditeljica Nikolina Pišek.

Stankica je na Instagramu podijelila pomalo provokativnu fotografiju na kojoj se ističu njeni trbušnjaci, a za koju je odmah napisala kako je stavljena samo kako bi privukla pažnju. Uz tu fotografiju objavila je i jedan selfie te fotografiju obuće.

No, osim fotografija Stankica se osvrnula na kompleksne emocije i psihološke reakcije koje se javljaju kada se suočavamo s nepravdom. Kao empatična osoba, progovorila je o unutarnjim borbama i razlikama u tome kako se ljudi nose s krivicom i stresom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stanka Stojanović (@stankicas)




“Na svojim leđima sav teret ovog svijeta” 

“Trbuh je tu da privuče pažnju – došla sam vas pitati nešto važnije”, započela je Stankica i nastavila: “Zamislite neko bude uzrok baš teškog perioda u vašem životu…Vama ipak ne odgovara da istjerujete pravdu. Prioritet vam je briga o sebi i mir.”

“Ipak, osjećaj neprijatnosti u prisustvu takve osobe je neizbježan. Zašto preuzimamo taj osjećaj krivice na sebe? Zašto se disanje ubrza kada osjećamo nepravdu? Zašto neki imaju tu ludu sreću da ih savjest nikad ne grize, dok neki samoinicijativno na svojim leđima nose sav teret ovog svijeta?” zapitala se Stankica i za kraj upitala pratitelje jesu li se oni ikada tako osjećali i zašto.

Toni Šćulac konačno progovorio o prekidu: ‘Stankica i ja nismo prijatelji’




“Mogu li preuzeti tvoj tekst i aplicirati ga na sebe?” upitala ju je u komentarima voditeljica Nikolina Pišek, a Stankica joj je brzo odgovorila: ‘Naravno’.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.