FOTO: Pixsell

(VIDEO) LJUBAVNA ATMOSFERA! Pogledajte kako se Filip Šovagović udvara svojoj Nini

Autor: Dnevno.hr

Glumački par 47-godišnja Nina Violić i 52-godišnji Filip Šovagović već gotovo dvije godine njihov privatni odnos ne drže podalje od javnosti. Ne skrivaju da su zaljubljeni, a pred kolegama i fotoobjektivima, glumački par već se grlio i ljubio.

Njjihova romansa iznenadila je i njima bliske prijatelje. Njihovi poznanici i prijatelji na početku nisu vjerovali nagađanjima kako je par zajedno i tvrdili su da su karakterno previše različiti da bi bili skupa.

Ipak Nina i Filip u skladnoj su vezi, a kako izgleda njihova ljubav unutar četiri zida Nina je pokazala videom u kojem joj je Filip zašio gumb na ružičastom kaputu.

“Evo ljubavi, gotovo ti je, možeš ići na priredbu”, rekao je Šovagović na kraju videa. Par se u početku veze dogovorio da u javnosti ne iznose detalje o vezi, ipak glumac je ‘pravilo’ prekršio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)




“Bili smo se dogovorili da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i na taj način smo se sačuvali dvije godine, onda me je zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave ‘Zagreb 2020’ dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu”, rekla Nina u jednom intervju za Večernji list. Želja joj se da se ove godine presele u prirodu i da tamo svatko ima svoju sobu.

“Da Roza upiše faks koji želi, da Klara dobije montirati neki najgenijalniji film i da cijepimo mame”, ističe.




Oboje su razvedeni i roditelji su po jedne kćeri – Nina iz braka s kolegom Tvrtkom Jurićem ima 15-godišnju Rozu, a Filip 23-godišnju studenticu Klaru s liječnicom Ružom Grizelj.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.