Foto: RTL

Nova sezona Ljubav je na selu: Najstariji farmer Zlatko bio je u braku 24 godine

Autor: T.Š.

Najdugovječnija potraga za srodnom dušom u Hrvata se nastavlja! Nove farmere showa ‘Ljubav je na selu‘ gledatelji će moći upoznati od ove srijede od 21.15 sati na RTL-u  i to u 17. sezoni popularnog reality showa.

U novoj sezoni 11 farmera traži partnericu. Nekima je dosta samoće, neki se jedva čekaju oženiti i zasnovati obitelj, a neki su se prijavili iz zabave, nadajući se da će se tijekom bezbrižnih dana na imanju njihovo srce ipak otvoriti nekoj od kandidatkinja koje su mu pisale.

Šarmeri stižu iz cijele Hrvatske, od Kozice, Cerića, Ogulina, Lipovljana, do Gračaca, Gušća, ali i preko granice, iz Slovenske Bistrice, a jedan od njih je i Zlatko Jakupović, simpatični 72-godišnji umirovljenik iz Gračeca.

Foto: RTL

“Za pravu sreću potrebno je dvoje”

Zlatko je bivši vozač tramvaja, koji danas brine o svom vrtu i voćnjaku, a u slobodno vrijeme, kaže, voli ići po plesnjacima, ali i kuhati. Bio je u braku 24 godine i iz tog braka ima troje odrasle djece. Nakon smrti supruge, nije bio u ozbiljnoj vezi te vjeruje kako bi u emisiji mogao upoznati dobru ženu od 50 do 65 godina s kojom bi se mogao bolje upoznati, a prijavio se na nagovor prijatelja. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar, neiskvaren i društven. Od buduće odabranice očekuje da zna kuhati, da je uredna, vrijedna, drži do sebe i ne ”visi” po cijele dane na mobitelu. “Za pravu sreću potrebno je dvoje“, ističe Zlatko.

Jedan ovogodišnji farmer zbog showa će potegnuti čak iz Nizozemske, gdje već godinama živi i radi, istaknuvši da ne postoje prepreke ni daljine kad je u pitanju prava ljubav, a ako upozna svoju srodnu dušu, povratak u Hrvatsku itekako je opcija!

U ulozi farmera ove će se sezone naći i nekoliko poznatih lica – bivši kandidat ‘Superpara’ Toni Patrčević, koji je nakon prekida ponovno slobodan i spreman za ljubav, ali i bivši kandidat 11., internacionalne sezone ‘Ljubav je na selu’ Ivo Obreza, koji nije uspio pronaći sreću s farmericom Čileankom hrvatskih korijena, Darinkom.

Foto: RTL

Na putu do prave ljubav farmere će i ovaj put voditi voditeljica Anita Martinović koja ih je već upoznala na njihovim farmama, a sreću zbog nove sezone ne krije. “Ponekad mi se čini nestvarno da već 17. sezonu ‘Ljubav je na selu’ spaja farmere diljem Lijepe Naše! I ove godine sam obišla puno lijepih krajeva i svaki put se iznova iznenadim koliko ljepota krije naša mala zemlja. Farmeri su svi redom krasni ljudi i nemam favorite, svi su jako uzbuđeni i s veseljem su me svaki put ugostili na svojim imanjima, baš se vidi da jedva čekaju ugostiti i dame”, ističe Anita pa otkriva što je se najviše dojmilo: “Moram priznati da su ove sezone farmeri jako emotivni, možda čak više nego u ijednoj sezoni prije! Upravo zato predviđam barem jednu veliku ljubavnu priču na kraju sezone.”




Predstavljeni farmeri 17. sezone Ljubav je na selu, voditeljica: ‘Predviđam veliku ljubavnu priču’

Osebujni, zanimljivi i šarmantni, novi farmeri spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje, nasmijati ili, pak, izmamiti iskrene emocije te dokazati da upravo oni zaslužuju pronaći svoju sreću u novoj sezoni showa.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.