Foto: YouTube/ Marko Markovic / CROPIX

Supruga Mila Đukanovića osvanula u javnosti: Pamtimo je po drami oko skupocjene narukvice

Autor: I.D.

Milo Đukanović bivši je predsjednik Crne Gore, a godinama je u braku s Lidijom Đukanović, s kojom ima sina Blaža. Nedavno su Lidija i Milo prisustvovali gala koncertu održanoj na velikoj sceni Crnogorskog narodnog kazališta koje je organizirala fondacija “Miloš Karadaglić” i CNP.

U prvom redu, društvo su im pravili nekadašnji predsjednik Crne Gore Filip Vujanović sa suprugom Svetlanom. Lidija je na sebi imala crnu, elegantnu haljinu koja joj je savršeno pristajala i sandale pune cirkona. Inače, Lidija Đukanović više od tri desetljeća stoji iza svog muža, a o njoj se u javnosti malo toga zna.

Kako piše u biografiji Mila Đukanovića, košarka je “kriva” za srednjoškolsku ljubav na “prvi pogled” s košarkašicom “Budućnosti” koja se dogodila 1980. godine, pravnicom Lidijom, djevojačko Kuč, s kojom se oženio poslije osam godina zabavljanja, prije svoje prve političke funkcije.

Foto: Facebook

Lidija voli čuvene brendove

Iste godine par je dobio sina Blaža, kojemu su ime dali po Đukanovićevom pradjedu koji je bio ban Zetske banovine za vrijeme Kraljevine Jugoslavije i četnički general tijekom rata. Lidija se povremeno pojavljuje u javnosti sa suprugom, mada ne daje izjave i intervjue. Ipak, u medijima se često citira njena izjava: “Mila voli ne zato što je njen suprug i funkcionar, već zato što je svaki dan bez njega izgubljen”.

Lidija je u međuvremenu napustila košarku i okrenula se pravu kojim se i danas bavi. Poznato je da je radila u Prvoj banci, najstarijoj financijskoj instituciji u Crnoj Gori, čiji je većinski vlasnik njen djever Aco Đukanović, a u kojoj je do 2013. godine udio vlasništva imao i njen muž Milo.

Lidija je poznata po svom istančanom modnom ukusu, pa rado nosi dizajnerske komade koji koštaju po nekoliko tisuća eura, a njeni skupocjeni komadi često su tema u medijima. Tako je 2019. ona bila u žiži javnosti nakon što je fotografirana s torbom popularnog brenda “Dior”, čije je cijena, prema službenoj stranici ove modne kuće, 4.100 eura.

Gledatelji se okomili na ekipu iz Kumova: ‘Da u scenariju izvalite takve gluposti’




Lidija Đukanović bila je u centru medijske pažnje i zbog narukvica koja je dio kolekcije čuvenog brenda “Cartier”, koja košta vrtoglavih 22.700 dolara. Uz to, sin jedinac Mila Đukanovića, Blažo Đukanović, oženio se 2019. Milenom Popović s kojom je dugo godina bio u vezi. Mladenci su slavlje upriličili na Svetom Stefanu, o čemu se dugo pisalo i pričalo po susjednim medijima.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.