Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Srpski pjevač doživio strašnu situaciju sa suprugom: ‘Puno sam išao u crkvu i molio se’

Autor: I.D.

Srpski pjevač Aco Pejović priredio je medijski događaj u hotelu Crowne Plaza u Beogradu povodom promocije svog novog albuma “Hotel tuge”. Na događaju je bila prisutna i njegova supruga Biljana, koja se rijetko pojavljuje u javnosti, ali je i ranije pokazala da uvijek pruža podršku svom mužu na ovakvim značajnim prilikama.

Par je pred okupljenim fotografima razmjenjivao strastvene poljupce. Aco i Biljana su u braku više od 20 godina i imaju tri kćeri – Magdalenu, Mariju i Ivu. Vjenčali su se samo tjedan dana nakon što su započeli vezu.

“Zakasnio sam na svoje vjenčanje. Moj kum i ja smo svirali na Zlatiboru, a ujutro smo se autostopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi s glazbenicima koji su pošli svirati na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju”, ispričao je Aco jednom prilikom za srpske medije.

Foto: Josko Supic / CROPIX

‘Nije znala da boluje od toga’

“Žena je gazda, ona je stup kuće. Na njenim plećima je sve”, rekao je tada o svojoj supruzi. Život ih nije baš uvijek mazio jer se njegova supruga našla u teškoj situaciji gdje se borila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

“Biljana je bila zdrava žena, nikada nije imala problema, nije ni znala da boluje od proširenja krvnih žila. To je poput jednog balona koji se stvori na krivom putu, a ona je to imala od rođenja i to na predjelu očiju”, rekao je Aco jednom prilikom u IN magazinu, pa je objasnio kako je to otkrila kada je predavala studentima te se srušila i završila u bolnici.

Snimljen trenutak napada vrane na ženu: Vrišatala je i trčala sve dok nije pala




“Puno sam išao u crkvu i molio se, mislim da mi je to dosta pomoglo, tamo sam nalazio mir. Vratila se kada je vidjela kako izgleda, pogledala se u ogledalo i rekla nam: ‘Pa dobro, je li vi vidite kako ja izgledam? Zašto mi niste brkove i obrve počupali?’. Mi smo se smijali jer nismo mogli vjerovati da ona priča o brkovima, a mi smo se toliko brinuli hoće li ona uopće preživjeti”, prisjetio se Aco najtežih vremena kroz koja je prošao sa svojom suprugom.

Zanimljivo je i kako je Aco svojoj supruzi Biljani posvetio jednu od svojih pjesama “Sve ti dugujem” koju rado pjeva na svojim koncertima, a svaki puta obavezno joj zahvali što je oduvijek puna razumijevanja i što ga uvijek dočeka raširenih ruku.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.