Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Srbi se raspisali o Kolindi, žulja ih ovaj događaj: ‘Poljubio ju je triput, onako kako treba’

Autor: I.D.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (55) posjetila je Maroko i nedavno je podijelila dojmove s putovanja. “Ugodan i plodonosan početak nove godine u predivnom Maroku, ‘Kraljevini zalaska sunca’, kako na arapskom glasi njegovo ime. Tri tjedna napornog rada, ali i opuštajućih trenutaka u Marrakechu i surovoj ljepoti Atlasa. Hvala dragom prijatelju Khalilu na gostoprimstvu”, komentirala je.

Objavila je nekoliko fotografija, a mnogi su pohvalili njezin modni stil i vitku liniju. U prvom planu je svileni kombinezon brenda Valentino čija cijena iznosi 7.500 eura. U ružičastoj boji je i remen istog brenda koji je gotovo 500 eura.

Za večernji izlazak odabrala je popularnu Louis Vuitton torbu od 4.300 eura. “Divno izgledate. Pohvale za otmjeni stil”, pisali su Kolindi u komentarima na društvenoj mreži. No, kada su se Srbi raspisali o njenom izgledu, istaknuli su poseban događaj.

‘Srbi moji malo razmislite’

Naime, radi se o susretu Kolinde Grabar-Kitarović i srpskog kolege Tomislava Nikolića, koji je bivšu predsjednicu poljubio tri puta. Nakon njihovog pozdrava, uslijedila su dva poljupca u obraz i činilo se da je tu kraj protokolarnom pozdravljanju, no Nikolić je tadašnjoj predsjednici Hrvatske odlučio dati i treći poljubac.

“Je li se vi sjećate kad je Toma nju poljubio tri puta, onako kako treba. Ona jadna sve kao joj nemojte gospodine, a prihvaća to sa osmijehom na licu”, “Neponovljivi Toma, prototip pravog srpskog muškarca”, “Mršavija značajno, a mlađa to teško. Nitko nije danas mlađi nego što je bio jučer”, “Kolinda je uvijek dobro izgledala. Ona je mnogo bolji političar od ovih sadašnjih u Hrvatskoj”, pisali su Srbi.

S pravom je zovu ‘vječnom djevojčicom’, Sanja pokazala lice bez šminke u 60. godini




“Bila je i ostala vrlo lijepa i graciozna žena. Sviđa li se to nekome ili ne, stvar je ukusa i o tome ne treba raspravljati. Srbi moji malo razmislite prije nego zlonamjerno komentirate jer prvo pomislite da je žensko, a da li bi htjeli da netko tako komentira vašu majku, sestru, baku”, “Zar ne vidite da je fotošop. Izdužili je. Pogledajte TV iza nje”, “Predivna, pametna i zgodna žena. Svaka čast”, komentirali su fotografiju koju možete pogledati OVDJE.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.