Foto: Duje Klaric / CROPIX

Severina bez zadrške nastavila prepirku sa svećenikom: ‘Ma tko je ova tupina?’

Autor: F. P.

Medijski prostor u velikoj mjeri je zaokupljen javnom svađom između Severine i mladog svećenika, don Tomislava Lukača. Sve je započelo u petak kada je Seve apelirala na podršku inicijativi za pravo na pobačaj. Nakon toga je dobila uvredu “Žena od skandala, taman se oporavila od jahte kad eto ti je opet”, koju joj je naizgled uputio upravo svećenik.

On se jučer o svemu oglasio na društvenim mrežama te jasno demantirao navode, rekavši kako nije autor te rečenice. Za sve one koji su mislili da će priča tu završiti uslijedilo je upravo suprotno. Naime, sada se i Severina povela za njegovim primjerom te se oglasila na društvenim mrežama, poslavši sasvim jasnu poruku mladom salezijancu.

“Cilj: spuštat se na neku razinu. Koju razinu? Šta ovaj melje? ‘Vjerujem da ova stvar neće izać u medije’??? (Boga molim da izađe) Na srcu mu je… Severina… Ma ko je ova tupina da mi ime spominje?”, napisala je Splićanka u svojoj Instagram priči, i to dok je gledala svećenikov video u kojem se obratio pratiteljima u vezi glasina.

Foto: Instagram

Optužio Severinu da je namjerno izrezala ime

Podsjetimo, prema fotografiji ranije spomenute uvrede koju je Severina podijelila, stječe se dojam da joj je don Tomislav uputio takve riječi. Salezijanac se nakon toga obratio fanovima rekavši da je Severina namjerno izrezala ime stvarne osobe koja ju je uvrijedila, te da svi koji ga prate znaju kako on takvo nešto ne bi napravio.

“Tužno mi je da se netko s toliko pratitelja može spustiti na tu razinu da koristi laž da bi debatirao običnog svećenika. Tebe draga Severina, podsjećam da na koncerte nosiš isti križ kojim mi se rugaš u svom storyju”, poručio je između ostaloga Lukač. Severina je to komentirala, Hrvatima poručivši da ga zaslužuju ako je takav.

Buknula žestoka svađa između Severine i svećenika: ‘Pogledajte što je kraljica napravila, samo laži’
Pjevačica se ranije jasno oglasila o inicijativi za pravo na pobačaj, pozivajući svoje fanove da ju podrže. Ubrzo su joj, međutim, krenule stizati poruke onih koji se ne slažu s njom, a koje je Severina javno podijelila. Kasnije se također obratila svećeniku vezano za sporni komentar, kojeg je don Tomislav jasno porekao.

“Zvuči kao da mi je motor prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar se*s, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao? Križ ti je top”, poručila je Splićanka, a nama preostaje za vidjeti hoće li prepirka dobiti novi nastavak.
Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.