Foto: Marko Todorov / CROPIX

Vlatka Pokos zablistala u bijelom kupaćem kostimu: ‘Uz tebe kao u raju’

Autor: T.Š.

Hrvatska pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (54), pažnju plijeni gotovo jednako kako ju je plijenila na početku svoje karijere. Mnogi često ističu njen prirodan i mladolik izgled, a sada je oduševila najnovijim fotografijama u bijelom kupaćem kostimu.

Pjevačica ne krije koliko se veseli ljetu, koje će zasigurno provesti i u društvu svog novog partnera Većeslava Holjevca, ragbijaša iz Zagreba i unuka istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, političara i pisca. Nije poznato je li i u trenutku nastanka najnovijih Vlatkinih fotografija Većeslav možda bio i iza objektiva ili u blizini.

Pokos je objavila jednu fotografiju na kojoj je zumirano njeno lice na kojoj se ne vidi niti jedna bora na njenom licu, dok je na drugoj fotografiji pokazala svoju vitku liniju. Pozirala je u jednodijelnom kupaćem kostimu neobičnog kroja.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

“Nemam više razloga to skrivati”

Njeni pratitelji često ju obasipaju komplimentima, a samo neki od njih su: “Divna”, “Prelijepa”, “Prirodna, pametna i lijepa”, “Uz tebe kao u raju” i “Kraljica”.

Nakon što je radila u splitskom hotelu Vlatka Pokos otišla je u Irsku. Iako je govorila da se više neće vraćati u Hrvatsku, dogodila se ljubav, što je presudilo njenom povratku.

“Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb”, priznala je Vlatka i otkrila kako se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled.

Ovako je Vlatka Pokos izgledala na samim počecima: Jedan detalj znatno je drugačiji




“Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega… Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi”, dodala je Vlatka, koja je osim ljubavi, trenutno zaokupirana i svojom glazbenom karijerom. Trenutno radi na novim pjesmama, a otkrila je i da je zbog nove pjesme izašla iz svoje zone komfora.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.