Foto: Mario Pusic / CROPIX

Tko je supruga Marka Perkovića Thompsona: Zbog nje je prošao dramu, a onda joj posvetio hit

Autor: T.Š.

Brojne fanove oduševila je vijest kako će Marko Perković Thomspon nakon dvije godine ponovno stati na pozornicu i zapjevati svoje velike hitove. Za to je najzaslužniji njegov sin, koji ga je mjesecima nagovarao da se vrati svojoj publici i svojim pjesmama.

Jedna od pjesama kojima se fanovi zasigurno vesele ponovno čuti uživo je i balada “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”, koju je Thomspon posvetio supruzi Sandri. “Tekst ove pjesme temeljio sam na osjećaju prema njoj i kroz nju joj htio zahvaliti za svu ljubav koju daje meni i našoj djeci i na podizanju cijele naše velike obitelji. Moja je Sandra cijeli život posvetila meni i djeci, a ta pjesmica samo je jedan mali dio moje zahvalnosti njoj”, objasnio je za Večernji svojedobno.

Govoreći o obiteljskom životu, pjevač je tada priznao kako uživa u ulozi oca. Otkrio je da posebno voli provoditi vrijeme s djecom u miru njihovog obiteljskog doma, ali i sudjelovati u brojnim aktivnostima s kojima su se dodatno povezivali.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

“Nisam ni prije, a ni danas htio opterećivati svoju djecu”

“Volim biti doma, volim biti s njima i volim sudjelovati u njihovim aktivnostima i dijeliti sve obveze koje imaju. To me opušta i čini zadovoljnim”, rekao je. “Nisam ni prije, a ni danas htio opterećivati djecu svojim pjesmama i poslom. Sada su Šimun i Ante veliki, sve razumiju i u toku su, pa često kada dođu iz škole, za svoje prijatelje traže autogram”, ispričao je Thompson.

Iako je prisutan u medijima već trideset godina, Marko Perković Thompson rijetko dijeli detalje o svom privatnom životu i obitelji.

Godine 1995. Thompson je oženio tadašnju pjevačicu grupe Magazin, Danijelu Martinović. Vjenčali su se u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, a brak su dugo držali u tajnosti. Par se razveo tri godine kasnije, a pet godina nakon toga Thomspon je upoznao svoju sadašnju suprugu, Kanađanku hrvatskih korijena Sandru Rogić.

Thompson prvi put od nesreće o stanju sina: ‘Mjesecima ga je nagovarao’




Upoznali su se na njegovu koncertu u Kanadi, brzo i zaljubili te poželjeli svoju ljubav ‘zapečatiti’ pred Bogom, zbog čega je pjevač s Danijelom Martinović morao zatražiti crkveno poništenje braka. Prvi zahtjev im je odbijen, a drugi prihvaćen. Međubiskupijski crkveni sud u Splitu poništio je brak Danijele i Thompsona 2005. godine.

Foto: Facebook

Sandra i Thompson tri godine nakon sklapanja civilnog braka vjenčali su se u Crkvi sv. Ilije u Kljacima nedaleko od Čavoglava. Svadba je održana na Dan zaljubljenih 2006. godine. Godine 2003. dobili su sina Šimuna, dvije godine kasnije i sina Antu, a onda su se zaredale ‘ženske prinove’ – 2007. godine su dobili prvu kćer Divu, a 2010. godine blizanke Katarinu i Cvitu.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.