Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Thompson prvi put od nesreće o stanju sina: ‘Mjesecima ga je nagovarao’

Autor: T.Š.

Prije dvije godine obitelj Marka Perkovića Thompsona našla se u teškoj situaciji, Markov sin Ante Mihael doživio je tešku nesreću i u teškom zdravstvenom stanju završio u bolnici, a pjevač se radi brige o sinu povukao sa scene.

Od tada su informacije o stanju Thompsonovog sina curile na kapaljku te do danas nije bilo konkretnije informacije što se događa. Kroz ove dvije godine pjevačevi fanovi, kao i brojni drugi vjernici, molili su za njegov oporavak, a obitelj nikada nije prestajala vjerovati u njegov oporavak.

Uz molitvu za ozdravljenje i brigu obitelji, Ante se počeo oporavljati. Potvrđeno je to posljednjom objavom na službenoj stranici Marka Perkovića Thomspona u kojoj je admin otkrio da Thompsonov sin komunicira, ali i da je upravo on zaslužan za to što se njegov tata vraća na pozornicu. Vijest je to koja je u srijedu razveselila njegove brojne fanove.

Foto: YouTube/Screenshot

“Vidimo se, legendo”

“Nekoliko mjeseci ga je sin Ante Mihael nagovarao da se vrati nastupima a Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na njegov nagovor odazvao da bude gost u Imotskom na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića”, poručio je administrator stranice.

“Vidimo se, legendo”, “Bravo sine, Marko je legenda, dobrodošao u Imotski”, “Legenda, živ i zdrav bio”, “To je to”, “Čestitam, Bogu hvala”, samo su manji dio komentara ispod objave s predivnim vijestima na Thompsonovoj stranici.  Čini se da Imotski očekuje pravi spektakl.

Bulić otkrio kako je usred borbe s bolešću kod Thompsona izazvao nevjericu: ‘Znate li što mi je rekao?’




Thompson će nastupiti na Gospinim danima u Imotskom, potvrdio je njegov kum Mate Bulić, kojemu je, osim toga da Ante Mihael ozdravi, velika želja bila i povratak njegovo kuma na pozornicu. On je otkrio, kako je Thompsona, osim sina, cijela obitelj zajedno s njim, nagovarala da ponovno stane na pozornicu i zapjeva.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.