Darko Lazić i njegovo prokletstvo prometnih nesreća: Ovaj put se izvukao, ali ovo mu nitko neće zaboraviti

Autor: B.G.

Srpski pjevač Darko Lazić imao je prometnu nesreću oko 15 sati u srijedu, pišu srpski mediji.

Pjevač je navodno vozio autocestom te je automobilom udario u kombi. Prometna nesreća se dogodila kod Kvantaške pijace, a nakon nesreće za srpske medije oglasio se i sam pjevač.

“Nalazio sam se u koloni kod Kvantaša, u pitanju je lančani sudar. Nije ništa strašno, ja sam dobro, riječ je o materijalnoj šteti što mi nije bitno, sve će se popraviti. Bio sam sam u automobilu”, rekao je Lazić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)


Prije samo dva sata, Lazić je na svom Instagram Storyju podijelio novu fotografiju iz lifta.




Prisjetimo se, Darko je još 2018. godine u blizini svoje kuće u Brestaću automobilom sletio s autoceste brzinom od 150 kilometara na sat. Automobil se tada prevrnuo na krov, a Darko je zadobio teške ozljede. Nakon te nesreće morali su mu izvaditi slezenu te operirati pluća i kuk.

Nakon te je nesreće objavio pjesmu “Majko”, koja upravo problematizira njegov problem s alkoholom.




Mjeseci provedeni u bolničkom krevetu pa potom na rehabilitaciji i štakama, nakupljeni kilogrami koji su mu dodatno ugrozili život, a došli su kao posljedica nemogućnosti kretanja – ništa od navedenog čini se nije bilo dovoljno da kontroverzni pjevač promijeni dotadašnje ponašanje.

Nedavno je na svojim mrežama podijelio i video koji prikazuje kako vozi automobil bez vozačke dozvole, ali i kazaljku za brzinu koja je prelazila 160 kilometara na sat. “Ide gas”, dodao je pjevač uz snimku koja je šokirala pratitelje.

Inače, u procesu oporavka od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, a koji ni danas nije potpun, pjevač je u nekoliko navrata govorio kako se takvo nešto više neće ponoviti te da se opametio. Na isto su ga upozoravali i brojni obožavatelji ostavljajući komentare na njegovim profilima na društvenim mrežama, no, ništa od navedenog očito nije imala dovoljno jak utjecan na pjevača koji sustavnim kršenjem zakona daje jako loš primjer svima onima kojima ga prate i koji se u njega ugledaju.

 

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.