Foto: Instagram

Sin Toma Cruisea ima 29 godina: Živi u scijentološkoj zajednici i obožava ribolov

Autor: T.Š.

Holivudski glumac Tom Cruise ima troje djece, dvoje s bivšom suprugom, slavnom glumicom Nicole Kidman i jedno dijete s glumicom Katie Holmes. Vrlo je blizak s djecom koju ima s Nicole Kidman, kćeri Isabellom i sinom Connorom, no sa Suri, kćeri koju je dobio s Katie nije u kontaktu godinama.

Kidman i Cruise posvojili su Isabellu (31) i Connora (29) kada su bili u braku, a nakon što su se rastali Connor je odlučio živjeti s ocem. Strani mediji pišu kako je odmalena bio vjeran ocu, a kontakt s majkom zahladio zbog scijentologije.

Podsjetimo, Tom Cruise i Nicole Kidman svojevremeno su bili jedan od omiljenih holivudskih parova. Vjenčali su se 1990. godine i u braku su bili 11 godina. Kći Isabellu posvojili su 1992. godine, a sina Connora 1990. godine.

“Život mu je ribolov”

Iako je sve isprva bilo idilično, između glumačkog para stala je Tomova religija – scijentologija. Nicole je oduvijek odbijala postati scijentologinjom jer joj se nisu sviđali stega i pravila koja se nameću. Kada je došlo do iznenadnog razvoda koji je zatražio Cruise, sud je puno skrbništvo nad djecom dodijelio upravo njemu, i to baš zato što su bili vjernici čija je ‘sveta dužnost izbjegavati osobe koje nisu scijentolozi.

Connor danas živi u scijentološkoj zajednici u Floridi, vodi vlastiti posao, okušao se u glumi i kao DJ te je vrlo posvećen ribolovu, što se može vidjeti i po njegovom profilu na društvenoj mreži. “Živi sam u kući u sklopu scijentološke zajednice. Život mu je ribolov. Ima puno prijatelja među kojima je omiljen”, rekao je bliski izvor za Daily Mail.

2016. godine za People ispričao kako su njegovi roditelji često išli u ribolov dok je odrastao. “Blagoslovljen sam što sam imao priliku proputovati svijet kao dijete i sad putujem dok radim”, kazao je tada.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Connor Cruise (@theconnorcruise)




Pojavio se u dva filma, akcijskom trileru “Crvena zora” iz 2012. godine i drami “Sedam duša” iz 2008. godine, u kojoj glavnu ulogu ima Will Smith.

Tom Cruise iz braka s Katie Holmes ima 18-godišnju kći Suri, s kojom nema kontakt otkako je bila djevojčica. Navodno se ni s njom ne želi vidjeti jer nije dio scijentološke crkve.

Tom Cruise prekinuo s bivšom ženom ruskog tajkuna: ‘Spasio se dok ga ovaj nije koknuo’

“Mislim da je privilegija nazivati se scijentologom, to je nešto što se treba zaslužiti”, izjavio je svojevremeno slavni glumac, dok je njegov odvjetnik Bert Fields jednom prilikom za E! izjavio kako scijentologija nije imala nikakve veze s Cruiseovom rastavom od Katie Holmes.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.