Foto: Josko Supic / CROPIX

Severina potaknula nagađanja o razlogu Ellinog razvoda: ‘Najteže borbe, najjači vode’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Sve su glasnija šuškanja o mogućim razlozima razvoda influencerice Elle Dvornik od Charlesa Pearcea s kojim ima dvije kćeri. Ella se prvi put putem društvenih mreža osvrnula na nedavno održano ročište uskoro bivših supružnika, a mnogi su primijetili da je, osim što se ‘sredila’ od glave do pete, bila i vidno dobrog raspoloženja.

Njenu situaciju javno je komentirala i Severina, koja joj je i putem svog Instagram profila dala podršku, što je potaknulo nagađanja o ozbiljnosti situacije između Dvornik i Pearcea. Ispod Ellinih objava slijevaju se brojni komentari.

Mnogi se njeni pratitelji pitaju što se dogodilo među supružnicima, a netko je napisao i kako je riječ o navodnoj prevari. Taj komentar još nije obrisan, no to ne mora ništa značiti, jer Ella nije reagirala niti na jedan komentar ispod svojih objava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




Velika životna promjena

“Najteže borbe, najjači vode. Grlim nježno”, napisala je pored fotografije koju je podijelila i na svom Instagram Storyju gdje je napisala: ‘Podrška, mila Ella’.

Ella je ranije dala naslutiti kako više ne smije objavljivati fotografije svoje djece na društvenim mrežama. Takvu zabranu ima Severina, no kako nije komentirala dosadašnji tijek suđenja, tako nije komentirala niti taj detalj.

Inače, Severina i Ella su se našle prije nekoliko tjedana, a fotografije sa zajedničkog druženja objavile su na društvenim mrežama, no nije poznata tema njihovo susreta.




Ella i Charles pojavili se na novom ročištu: Ona nasmijana, on s mrkim izrazom lica

Ella je posebno privukla pažnju objavom u kojoj je pokazala kako je pripremala svoju odjevnu kombinaciju za posljednje održano ročište. Pritom je pjevala pjesmu Change (In the House of Flies)
Deftonesa, što je vrlo znakovito kada se uzme u velika životna promjena kroz koju prolazi.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.