Foto: Instagram

Sestra Nine Badrić kao Monica Bellucci: Fanovi pjevačice oduševljeni Sunčicom

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Domaća glazbena diva Nina Badrić rijetko dijeli trenutke iz privatnog života putem društvenih mreža. Mnogi ne znaju ni da pjevačica ima sestru Sunčicu, koju je jednom prilikom odlučila pokazati na svom Instagram profilu.

Mnogi obožavatelji popularne pjevačice najprije su primijetili da si sestre jako sliče, a onda su uslijedili brojni komplimenti na račun sestara. Mnogi su poručili kako ne znaju koja im je sestra ljepša, istovremeno se čudeći nevjerojatnoj sličnosti.

“A sestra kao Monica Bellucci”, “Bože, jako sličite i prelijepe ste”, “Divne dame”, “Au, žene vi gorite”,  “Obje predivne na svoj način”, “Čista neiskvarena ljubav”, “Dvije sestre blizanke”, “Sunčica je faca”, “Sunca dva”, “Ljepota od žene”, “To je tako slatko i lijepo”, “Ime joj ga rođenjem daje”, nizali su se komentari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)




“Moje Sunce”, napisala je Nina ispod objave sa svojom sestrom te dodala tag sestrinska ljubav, a njena sestra joj je u komentarima poručila da je jako voli otkrivši kako ju zove. ‘Žabo moja’, napisala je Sunčica Badrić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli suncica badric (@suncica_badric)

Podsjetimo, Sunčica je najmlađa od tri sestre. Osim nje, Nina ima i stariju sestru Dianu, a s obje je jako povezana.“Nema veće podrške od obitelji, to je moja tvrđava uz malo prijatelja koji su uvijek tu. Moja majka i sestre su moj stup”, svojedobno je rekla za srpske medije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli suncica badric (@suncica_badric)

Osim što ima slavnu sestru, o Sunčici se malo toga zna. Kratko vrijeme bila je Ninina menadžerica, a okušala se i u glazbenim vodama. Na Instagramu ju prati više od 20 tisuća pratitelja, gdje rado dijeli trenutke i sa svojom popularnom sestrom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli suncica badric (@suncica_badric)

“Kada me pitaju što je za mene snaga, ja uvijek kažem to je moja Nina. Kada me pitaju što je za mene hrabrost, ja opet kažem to je moja sestra Nina. Gledam te svaki dan i ponosna sam na sve ono što jesi”; napisala je prošle godine Sunčica uz njihovu zajedničku fotografiju.

Ako OVO nije najseksi i najprovokativnije izdanje Nine Badrić ne znamo što je! ‘I Bog stvori ženu’

“Život piše nevjerojatne priče, a ja znam da svi oni koji te znaju, dive se tvojoj.. Sretan ti rođendan king moj, Bogu hvala što mi te je dao…Voli te tvoj Simba zauvijek”, poručila je Sunčica Badrić.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.