Foto: Gliver Image/R.Wagner/Future Image

Rupert Murdoch (92) zaprosio djevojku: Rusku znanstvenicu zadivio dijamantom ‘većim od prsta’

Autor: T.Š.

Moćni milijarder, bivši predsjednik FOX-a, Rupert Murdoch u 93. godini se sprema uploviti u bračnu luku, nakon manje od godinu dana veze s djevojkom Elenom Žukovom, danas zaručnicom, koju je milijarder uspio zadiviti velikim dijamantnim prstenom. Par je uhvaćen u šetnji, a pažnju je najviše privukao upravo njen zaručnički prsten.

Buduća supruga američkog milijardera i medijskog mogula  je 67-godišnja molekularna biologinja Elena, poznata kao majka rusko-američke kolekcionarke umjetnina Daše Žukove, bivše supruge ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Na društvenim mrežama mnogi komentiraju kako je dijamant na zaručničkom prstenu gotovo veći od njenog prsta.  Fotografije pogledajte ovdje. Rupertu će ovo biti peto vjenčanje, a navodno je Murdoch obećao kako će to doista biti njegova posljednja svadba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Married Biography (@marriedbiography)




Četiri braka i šestero djece 

Inače, ovo je drugi put da je Murdoch zaručen u godinu dana. Naime, prošlog je ožujka objavio da će se oženiti s Ann Lesley Smith, no vjenčanje je otkazano samo nekoliko tjedana kasnije. Murdoch i Žukova navodno su počeli izlaziti tek što je raskinuo zaruke s bivšom prošlog ljeta.

Iz prijašnjih brakova Murdoch ima šestero djece, a samo sa četvrtom suprugom, bivšim modelom Jerry Hall. u šest godina braka nije dobio ni jedno dijete.

Slavlje o kojem bruji Balkan: Rolex duda, odjeća od 90 tisuća eura, a pjevačica se kupa u novcu




Kćer Prudence MacLeod dobio je s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.