Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Osvanula nova fotografija Miše Kovača: ‘Koja legenda, jedan jedini’

Autor: T.Š.

Neokrunjeni kralj hrvatske estrade Mate Mišo Kovač već dugo nije viđen u javnosti, stoga je njegove fanove posebno razveselila najnovija fotografija koju je objavila pjevačica Maja Šuput. Osim toga, pjevačica je kroz Insta Storyje objavila i snimke na kojima se vidi kako Mišo pjeva svoje hitove “Poljubi zemlju” i “Dalmacija u mom oku“.

“Postoje večeri koje pamtiš dok si živ. Naši razgovori nakon nastupa u backstageu su mi nahranili dušu”, napisala je Maja uz fotografiju s 82-godišnjim Mišom.

Maja se s Mišom družila na zabavi u jednom hotelu u Isti, na kojoj je on, na opće oduševljenje okupljenih, i zapjevao, a njezina objava na Instagramu izazvala je lavinu komentara oduševljenih fanova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)




Večer s legendom

“Koja legenda”,  “Jedan jedini”, pisali su obožavatelji, a fotografija je u osam sati prikupila više od deset tisuća lajkova.

Podsjetimo, Mišo Kovač je zadnji koncert održao u lipnju 2022. godine na Starom placu u Splitu, nakon čega je trebao nastupiti i na dočeku 2023. godine u Vukovaru, ali je koncert morao otkazati i zadnji tren zbog zdravstvenih problema.

Pljušte reakcije Hrvata na novu pjesmu Maje Šuput: ‘Početak je dovoljan, veliko ne’




U prosincu prošle godine legendarni glazbenik je završio u splitskoj bolnici, a nakon nekoliko dana provedenih u istoj, pušten je kući. Tad se za domaće medije oglasila i njegova supruga Lidija. “Zahvaljujući liječnicima, svom medicinskom osoblju i svim djelatnicima bolnice koji u nemogućim uvjetima daju sve od sebe za dobrobit svakog pacijenta, Mišo nastavlja svoj oporavak kod kuće”, poručila je i umirilia zabrinute fanove.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.