Foto: Vojko Basic / CROPIX

Mate Bulić objavio novu fotografiju s Thompsonom: Podijelio važne vijesti

Autor: T.Š.

Nakon dvije godine bez pozornice, pjevač Marko Perković Thomspon ponovno će pred tisućama ljudi uzeti mikrofon u ruke i zapjevati. Vijest je to koja je razveselila brojne Thompsonove fanove.

Pjevač će nastupiti kao gost na koncertu Dražena Zečića i svog kuma, legendarnog Matu Bulića, na manifestaciji ”Imotski ne zaboravii’, koja će se održati u utorak, 6. kolovoza 2024. u 20 sati na stadionu Gospin dolac u Imotskom. Kupnja ulaznica je moguća u pretprodaji putem platforme Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

“Pripremite se za koncert ljeta i nezaboravnu večer u spektakularnom ambijentu stadiona Gospin dolac u Imotskom!” poručili su sa službene Thompsonove Facebook stranice.

💪🇭🇷IMOTSKI NIJE ZABORAVIO🇭🇷💪
S obzirom na veliki interes i rekordnu prodaju ulaznica, očekujemo da će koncert biti…

Objavljuje Mate Bulić službenoSubota, 25. svibnja 2024.

 

Rekordna prodaja ulaznica

je objavom nove fotografije s Thompsonom povodom ovog posebnog događaja podijelio i novu fotografiju s kumom, što je izazvalo veliko oduševljenje.




Osim, toga, uz poziv na koncert, Mate je otkrio kako je preostalo još vrlo malo karata. Kralj dijaspore otkrio je kako očekuju da do kraja dana slobodnih karata više neće biti. “S obzirom na veliki interes i rekordnu prodaju ulaznica, očekujemo da će koncert biti rasprodan do kraja dana”; napisao je.

“Zahvaljujemo se našim izvođačima kao i svima vama koji ćete svojim dolaskom uveličati ovaj nezaboravni događaj”, poručio je Mate Bulić, a fanovi su stali nizati komentare oduševljenja: “Napokon kumovi opet zajedno na koncertima”, “Dva kralja”, “Bilo je i vrijeme”, “Ajmo”, pisali su oduševljeni fanovi, a mnogi od njih su se pohvalili kako su već kupili karte.Organizator Ivan Ivkošić ranije je najavio kako se očekuje se pun stadion, odnosno 20-ak tisuća posjetitelja.

Tko je supruga Marka Perkovića Thompsona: Zbog nje je prošao dramu, a onda joj posvetio hit




Podsjetimo, Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je najzaslužniji za Thompsonov povratak na pozornicu, jer mu je upravo on mjesecima govorio da bi trebao ponovno početi pjevati.

Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.