Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Jelena Veljača više nema duge plave uvojke, nižu se reakcije: ‘Previše zgodna’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Iako je bila sklona promjenama frizure, glumicu i spisateljicu Jelenu Veljaču već godinama pamtimo po dugoj, njegovanoj kosi koju je često isticala valovitim uvojcima. Sada je glumica odlučila na promjenu koja je oduševila mnoge.

Glumica je odlučila znatno skratiti kosu, a trendi frizuru pokazala je na društvenim mrežama. Točnije, salon se pohvalio transformacijom glumice. Veljači su u salonu košu ošišali do brade, a mnogi se slažu da joj ista savršeno stoji te da je dodatno istaknula njene lijepe, plave oči.

Sementa Rajhard, Nika Turković, Lana Klingor, samo su dio poznatih koji su se osvrnuli na najnoviju frizuru popularne glumice. Ni komplimenata nije nedostajalo. “Kao da si iz serije izasla kad sam te prvi put gledao”, “Sjajno ti stoji”, “Ljepoto predivna”, “Velika promjena na pozitivno”, Lijepa promjena”, Previše zgodna”, “Top”, samo su dio komplimenata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)




“Nije lako capnuti”

Inače, prije Veljače mnoge je oduševila kratka frizura Nine Badrić. Ona se isto nakon dugo godina odlučila na drastičnu promjenu frizure, a brojni obožavatelji uputili su joj razne komplimente. Mnogi se slažu da je frizurom dodatno istaknula svoju ljepotu, kao i da zbog razigrane dječačke frizure izgleda mlađe.

“Nije lako ‘capnuti’ kosu skroz do kraja”, rekla je ranije Nina u razgovoru za In magazin, a onda se našalila i otkrila kako je ovoj drastičnoj promjeni kumovao njen novi album.

Nakon borbe s teškom bolešću u Splitu preminuo legendarni član Bijelog dugmeta




“Cijela ta neka nova energija koja se skupila oko albuma naprosto ni ti više ne možeš biti ona stara u nečem novom, znači sve novo”, zaključila je pjevačica. “Trebalo mi je 50 godina da izgledam ovako”, našalila se.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.