Foto: CROPIX/ suljic

Jedna od najljepših Hrvatica glumila djevojku slavnom glumcu: Prošle su čak 22 godine

Autor: T.Š.

Jedna od najljepših i najuspješnijih hrvatski manekenki, Korina Longin, već godinama živi daleko od očiju javnosti, posebno one domaće, a imala je samo 13 godina kada je ušla u svijet modelinga. Ponude je počela dobivati i prije punoljetnosti pa se tako s 15 godina, 1997. pojavila u kampanjama poznatih modnih kuća Dolce&Gabanna i Guess.

Već s 18 godina bila je jedan od najpoznatijih top modela. Krasila je naslovnice njemačkog izdanja Voguea i francuskog izdanja časopisa Elle, a u SAD-u je bila na naslovnici Cosmopolitana. Sa samo 19 godina odselila je u Ameriku.

Mnogi se sjećaju kada se 2002. godine pojavila u spotu NSYNCA za pjesmu ‘Gone‘. U spotu je glumila djevojku megapopularnom Justinu Timberlakeu, a tada se šuškalo kako je i sama Britney Spears bila ljubomorna na nju.

Imala je 25 godina kada se povukla iz javnosti

Iz javnosti se odlučila povući u dobi od samo 25 godina. Naime, te 2007. godine udala se za repera Fredra Starra, frontmena hip hop grupe Onyx. Zajedno su se preselili u San Francisco gdje su zasnovali obitelj, a Korina se odlučila posvetiti obiteljskom životu.

Fredro je rođen kao Fred Lee Scruggs Jr. u New Yorku, a odrastao je u Queensu. Repanje mu je pomoglo da se izvuče iz kvarta u kojem je vladala droga i bande. S Korinom je dobio trojicu sinova. U ožujku 2014. rodio im se prvi sin Princeton, 2016. Brighton Angel, a 2021. se rodio River. Svojevremeno je za domaći medij izjavio kako su njegovi sinovi pola Hrvati, a pola Amerikanci.

Severina jednim potezom zapanjila obožavatelje: ‘Srca ti, Seve bog situacije’




Korina Longin Starr aktivna je na društvenim mrežama, gdje se nerijetko fotografijama ili snimkama prisjeti svoje bogate karijere. Povodom svog rođendana objavila je nekoliko svojih novijih fotografija na kojima se može vidjeti koliko se promijenila.

💘🎂🩷 Hvala puno svima na Rodjendanskim zeljama! Zahvalna od srca uvjek🙏🏼😘🥰❤️




Objavljuje Korina Longin StarrNedjelja, 31. prosinca 2023.

 

Lijepa Hrvatica i danas plijeni pažnju svojim izgledom, a pratitelji je često obasipaju komplimentima. Osim toga, u jednoj od objava povodom proslave 41. rođendana, Korina je poručila kako je zahvalna na još jednoj godini života, ponosno istaknuvši svoje godine s kojima se sjajno nosi.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.