Foto: Dragan Mijatović

Isplivala fotografija bivšeg Severininog muža: On je imao devet, a ona 24

Autor: T.Š.

Pjevač narodne glazbe i bivši svekar Severine Vučković, Dragan Kojić Keba, godinama privlači pažnju javnosti, što privatnim životom, što nekim neobičnom situacijama ili pothvatima. Početkom godine, mnoge je iznenadio kada je na društvenim mrežama objavio video iz šume. Na istom se snimio kako ljubi drvo.

“Pet kilometara, to je taj pravi spoj sa prirodom”, rekao je Kojić pa poljubio drvo. Nakon ove njegove objave, počeli su pljuštati komentari. “Brate, brineš me, jesi li mjerio temperaturu?”, “Samo pet kilometara”, “Kebo, želim ti brz oporavak, ako je moguće”, bili su samo neki od njih.

Pažnju već neko vrijeme privlači i svojim obrvama, koje je često stilizirao, a sada je isplivala obiteljska fotografija na kojoj su korisnici Instagrama komentirali upravo njegove obrve, ali i Severininog bivšeg supruga Igora. On je te godine napunio devet godina, a Severina 24. “Vidi bivšeg Severininog muža”, “Djeca ne sliče na roditelje nimalo”, “Čovjek imao normalne obrve”, neki su od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @estradni.arhiv




Popularni pjevač na sudu u Strasbourgu

Inače, Keba  i njegova supruga Olja proslavili četiri desetljeća braka. Sudbonosno da izgovorili su davne 1984., dobili su dvoje djece – sina Igora, nogometnog menadžera i bivšeg supruga pjevačice Severine, i kćerku Natašu, koja se bavi glazbom i već godinama živi u Sjedinjenim Državama.

Foto: Instagram

Keba ima i izvanbračno dijete, što dugo nije želio priznati, pišu srpski mediji. Prije dvadesetak godina pojavila se žena po imenu Ljiljana Jevremović, koja je tvrdila da je upravo pjevač otac njene kćerke Ine. Folker je to uporno demantirao, a slučaj je dospio i do suda u Strasbourgu. Nije uspio dokazati suprotno.

Severina jednim potezom zapanjila obožavatelje: ‘Srca ti, Seve bog situacije’




“Strasbourg je nadgledao spor i nije mogao reći ‘napišite da je on otac’, Oni su tamo  samo mogli reći ‘vrijeme je da se proces završi’, nije bitno kako. Zbog svih mogućih i konkretnih dokaza naš sud nije mogao odlučiti da on nije Inin otac, i tako je proces završen. Odštetu sam naplatila šest tisuća eura, to sve stoji na portalu spomenutog suda za ljudska prava, međutim to nije platio ni Keba ni suci, nego građani, samim tim se ja i dalje ljutim jer ne znam zašto je on i dalje javna ličnost i kako njegova riječ može imati težinu”, ispričala je Ljiljana za Novu S. No, čak ni nakon potvrde očinstva Keba nije pokazao zanimanje da se zbliži sa spomenutom kćeri, iako je od njega primala zakonom propisanu pomoć.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.