Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Gledatelji kod Doris Pinčić odmah primijetili promjenu: ‘Ali uvijek najljepša’

Autor: T.Š.

Povratku voditeljice Doris Pinčić u emisiju Dobro, jutro Hrvatska razveselili su se njeni kolege, koji ni u emisiji nisu skrivali sreću zbog njenog povratka, ali i brojni gledatelji, kojima je Doris jedno od omiljenih, a mnogima i omiljeno televizijsko lice.

Voditeljica je uoči povratka na male ekrane osvježila i svoju frizuru. Boja kose je nešto tamnija nego ranije, a kosa duža. U petak je u emisiji bila blago uvijena i raspuštena, a voditeljica je blistala.

Njeni brojni fanovi pohvalili su njenu frizuru, a mnogi su zaključili da je voditeljica jednostavno prirodna ljepotica bez obzira na frizuru, šminku ili odjeću koju nosi. Nerijetko je obasipaju komplimentima, a tako je bilo i sada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)




“Moja kosa prošla je tri trudnoće, sve više sijedih”

“Ali uvijek najljepša”, “Prirodna lutkica, prelijepa žena”, “Lijepa i pametna, predivna u svakom pogledu”, “Predivna Doris, uvijek tako jednostavna i prirodna”, “Predivna je kosa, jedna od najljepših”, samo su neki do komentara ispod njene objave na Instagramu u kojoj je osvrnula upravo na svoju kosu.

“Moja kosa prošla je svašta. Od 200 ekstenzija u glavi za seriju, preko kućnog farbanja ponekad (eksperimentiranja bolje reći), kovrčanje, više puta u danu, feniranje na raznim snimanjima do tri trudnoće koje su ostavile potpis također, a i godine su donijele i sve više sijedih polako”, opisala je Doris Pinčić.

Sjow emisija petkom




Dobro jutro svima, vrijeme je za pravu show emisiju petkom💪, uz mmoštvo tema – od nasilja u školi do novoog spota Damira Kedže, koroz koje vas vode Doris Pinčić Official i Mirko Fodor. Stoga #paliPrvi!🤩☕📺

#dobro #jutro #dobrojutro #uzivo #emisija #voditelji #hrvatska

Objavljuje Dobro jutro, Hrvatska u Četvrtak, 23. svibnja 2024.

 

Podsjetimo, njen njen povratak u emisiju ranije se osvrnuo njen kolega Davor Meštrović Meštar. Prošlu subotu kada mu se voditeljica pridružila u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ nakon osam mjeseci porodiljnog, voditelj nije krio sreću.

“Smješka mi se brk. Subota s Doris – neprocjenjivo”, rekao je nasmiješeni Meštar dodavši: “Sve je sada na svome mjestu. Sve može ići dalje. Sad smo i to izgovorili.”

Meštar je godinama u sretnom braku s lijepom Senkom: Evo tko je supruga omiljenog voditelja

Na izjavu svog kolege Pinčić Guberović nije ostala suzdržana. “I nakon emisije još kavica negdje na suncu”, dodala je voditeljica.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.